Beyoncé x adidas: IVY PARK: Drip 2.2

Är du lika besatt av IVY PARK Drip 2 som vi är? Då har vi goda nyheter! adidas har precis släppt ytterligare en kollektion tillsammans med Beyoncé; Drip 2.2.

I slutet av förra månaden lanserade adidas och Beyoncé deras helt nya IVY PARK-kollektion som var fullproppad med ikonisk, sportig stil. Drip 2.2 fortsätter i samma anda och kommer i en fräsch, svart och brun design.

IVY PARK, adidas, Beyoncé

IVY PARK: Drip 2.2

Den nya kollektionen levererar en sportig stil och den innehåller en mängd olika storlekar – från XXXS till 4XL. Drip 2.2 har en mer nedtonad, svart och brun färgskala i motsats till Drip 2:s gröna och gula design.

Denna stilsäkra kollektion innhåller garanterat din nästa favoritoutfit för allt från chillade dagar till intensiva träningspass. Kollektionen inkluderar tights, cykelbyxor och många fler plagg som ser till att du kan träna med precision och komfort. Förutom träningskläder innehåller Drip 2.2 även sköna hoodies, jackor, kjolar och bodys – med andra ord allt behöver för alla tillfällen. Din outfit signeras slutligen med IVY PARK-profilering och adidas legendariska Badge of Sport-logga.

IVY PARK har självklart inte glömt accessoarerna! Spana in allt från sportväskor till midjeväskor och mössor som sätter pricken över i:et på din outfit.

IVY PARK, adidas, Beyoncé

Inspirerad? Missa inte chansen – denna kollektion kommer inte att vara online länge. Spana in IVY PARK Drip 2.2 nu!

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

MODE l Editor

Träningskläder för utomhusträning

New year, new me brukar det ju heta...

-->

MODE l Editor

JD Sports listar årets 5 största trender!

Året som kändes som att det aldri...

-->

MODE l Editor

Myskläder: För henne

Nu för tiden när allas vardag sty...

-->

MODE l Editor

Helgens outfits från Calvin Klein

Är du ute efter att uppdatera din ...

-->

MODE l Editor

Juicy Couture: Mysiga nyheter

MODE l Editor

Influencernas bästa julklappstips

Är du ute på julklappsjakt? Julaf...

-->