jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 23, 2022

Black Friday 2022: De bästa fynden

 

En utav årets största shopping- och readagar är äntligen här! Ta tillfället i akt och handla någonting du behöver, eller kanske en julklapp till en familjemedlem? 🙂 Vi har gjort en lista på våra bästa tips inför Black Friday 2022. Håll i hatten för nu blir det rabatter!

 

Herrkläder

Sätt rätt ton på din stil i vinter med en T-shirt från McKenzie! I en rosa design och gjord i bomull säljs plagget med galna 80% rabatt.

Och varför inte komplettera din outfit med den här hoodien från PUMA? Den håller dig varm i vinterkylan och passar perfekt till lediga dagar. Den här variant kommer i en militärgrön färg och säljs med en rabatt med 62%.

 

McKenzie Tauri T-shirt Då 250 kr, nu 100 kr

Puma Hoodie Då 660 kr, nu 250 kr

Fila Fabris Hoodie Då 550 kr, nu 250 kr

 

Herrskor

Dags för en annan viktig del, skorna.

Fullända din outfit och ge den en vass look med Almer V2 från McKenzie för halva priset. Skorna är gjorda i slitstark textil med en mjuk mellansula och yttersula i gummi.

Om du är inne på att fylla skohyllan med nya löparskor så kan vi tipsa om JD-exklusiva Disperse XT2 från PUMA som just nu säljs med 36% rabatt!

Modellen har en ventilerande meshovandel och en mellansula med stötdämpande SoftFoam-teknologi.

 

McKenzie Almer V2 Då 600 kr, nu 300 kr

Puma Disperse XT2 Då 700 kr, nu 550 kr

McKenzie Ardan 3 Då 600 kr, nu 400 kr

 

Damkläder

Hur mycket vi än älskar sommarvärmen så är det något speciellt med vinterhalvårets mode, visst? Vi har möjligheten att experimentera med stilen då vi kan bära lager på lager och färger på ett sätt som sommaren inte erbjuder. Så, håll i hatten tjejer för nu blir det rejält nedsatta priser!

Under Black Friday-veckan erbjuder JD Sports denna plus size-tröja från The North Face med 40% rabatt. Tröjan kommer i en tjusig ljusgrön färg och är gjord i mjuk bomull.

Har du tröttnat på dina träningskläder? Uppgradera då garderoben med en tröja från Nike. Du hittar den endast hos JD Sports, så tveka inte innan den säljer slut. För dig som älskar att träna eller funderar på att börja är detta ett perfekt plagg då det är gjort med svettavvisande Dri FIT-teknologi samt att tröjan är producerad i återvunnen polyester. Och som grädden på moset får du 52% rabatt på den.

 

The North Face Plus Size Sweatshirt Då 750 kr, nu 450 kr

Nike Träningströja Då 420 kr, nu 250 kr

adidas Originals Träningsbyxor Då 550 kr, nu 350 kr

 

Damskor

Att välja rätt skor är inte lätt, vi vet. Därför hjälper vi till lite på traven med några tips!

adidas Originals Ozweego Knit kommer i en varm beige design och har en ovandel gjord i textil och syntet samt en chunky EVA-mellansula. Skon är ett säkert kort oavsett om du vill köra på en avslappnad look eller om du vill vara uppklädd.

I tillägg så kan du köpa hem den med en rabatt på 46% 🙂

Är du eller någon du känner intresserad av basket? Eller bara allmänt besatt av skor? Look no further! Jordan Air 200E har den klassiska street-viben och kan kombineras med många olika outfits. Spara hundratals kronor under Black Friday med den här ikoniska skon💎

 

adidas Originals Ozweego Knit Då 1300 kr, nu 900 kr

Jordan Air 200E Då 1450 kr, nu 1150 kr

Upptäck flera damskor genom att klicka här.

 

Barnkläder

Till din tonåring föreslår vi de här träningsbyxor från McKenzie som säljs med 57% rabatt. Byxorna säljs exklusivt hos JD och är gjorda i en mjuk bomullsblandning samt att de passar jättebra till sportiga event.

Letar du efter julklappar till minstingen? Varför inte satsa på ett T-shirt- och shorts-set som under Black Friday säljs med 71% rabatt! Ja, du hörde rätt. För att barnen förtjänar det bästa!

 

McKenzie Träningsbyxor Junior Då 280 kr, nu 120 kr

McKenzie T-shirt/Shorts Set Baby Då 280 kr, nu 80 kr

Sonneti Jacka Barn Då 360 kr, nu 250 kr

 

Barnskor

Fixa stilen åt lillen med ett par Ray Tracer Evo från Fila. Skon finns i barnstorlekar.
De har en helsvart design, ventilerande meshovandel och Fila-loggor på sidorna, hälen och plösen. Modellen säljs med 45% rabatt.

Om du istället tänkt handla skor åt tonåringen så rekommenderar vi ett par adidas Originals NMD_R1 V2 som även den finns att köpa med 45% rabatt. Den trendiga dojan kommer i en mörkgrön design och har en mellansula med stötdämpande BOOST-teknologi för ökad stabilitet.

 

Fila Ray Tracer Evo Barn Då 550 kr, nu 350 kr

adidas Originals NMD_R1 V2 Junior Då 1450 kr, nu 1100 kr

Fila Panache Baby Då 400 kr, nu 250 kr

 

Detta var en bråkdel av vårt stora utbud. Besök vår hemsida genom att klicka här för att se fler rabatterade Black Friday-produkter. Fynda! 😍

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article