jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 18, 2021

Är du redo för Black Friday?

Om vi säger Black Friday, vad säger du då? 

RENA RAMA DRÖMMEN såklart! Men, blir du också stressad av tanken på det här? ⬇️

blurry image of a crowd of people rushing at a station

Då är det bra att du läser detta inlägg, för nu ska vi leda dig genom hur du kan dra hem de bästa kapen under Black Friday hos JD Sports. Redan nu kan vi ge dig några feta tips på hur du lyckas säkra dig dina favoriter på årets sjukaste shoppingdag som bara sker en gång per år. Nu står Black Friday runt hörnet – känner du dig redo?

Du kanske tänker “Men hur gör jag mig redo för Black Friday?”. Förra året kanske du gav upp sökandet efter dina favoriter när dina drömsneakers var slut i din önskade colourway, sålt slut i din storlek eller något annat som fick dig att dra i handbromsen. 

Oavsett om du vill uppgradera din garderob för vintern eller kirra julklappar till nära och kära så kan du spana in sjuka erbjudanden hos JD Sports, med rabatt på märken som Nike, adidas, FILA, Ellesse, The North Face och mycket mer. 

Checklista

Här kommer en checklista som hjälper dig med förberedelserna inför årets fetaste shoppingdag:

  1. Skapa en önskelista med dina favoritprodukter 🍀
  2. Följ oss på Instagram och Facebook 🔎
  3. Signa upp dig till vårt nyhetsbrev 💌
  4. Bli medlem i JDX 🔥


1. Skapa din önskelista

Öppnar du din garderob och tänker “men ugh, vad ska jag ha på mig idag?”? SAME! Ett av våra bästa tips är att skriva ner vad du behöver uppdatera din garderob med. Skapa ett konto hos JD och börja bygga på din önskelista så du inte missar något du saknar i din garderob när Black Friday går live. Kanske blir dina favoriter lite extra bra med nedsatt pris?

2. Följ oss på våra sociala medier

På vår Instagram och Facebook håller du dig uppdaterad om allt kring streetwear och inspiration. Se till att följa oss på våra sociala medier för att få info om sjuka erbjudanden, hur du kan matcha produkter för att skapa en läcker street-’fit eller rösta om dina favoritprodukter på Instagram story.

3. Signa upp till vårt nyhetsbrev

Vi håller dig självklart uppdaterad när Black Friday är live, och nyhetsbreven är ett av de bästa sätten för att få reda på när du kan säkra dig produkterna på din önskelista till nedsatt pris. Se till att signa upp till nyhetsbreven för att ta del av de senaste nyheterna, sjuka erbjudanden och mycket mer!

4. Bli medlem i JDX

Om du laddar ner JD-appen och skapar ett konto blir du automatiskt medlem i JDX och får ta del av riktigt bra förmåner. Du får till exempel tillgång till app-exklusiva tävlingar, erbjudanden, raffles och så mycket mer! Allt du behöver göra är att ladda ner appen och skapa ett konto så är du all set!

Känner du dig mer förberedd nu? Vi hoppas det! Se till att du följer checklistan så är du snart redo att göra årets fetaste kap hos JD Sports. Psst… dessa tips kan du också använda dig av för Cyber Monday som också är här snart!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article