jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | november 19, 2021

Nyhet: Nike Air Max Pre-Day

Nu är det väl ändå dags att uppdatera med lite nytt Swoosh?! Nike Air Max Pre-Day har landat hos JD i en svart design med ny teknologi som vänder upp-och-ner på spelplanen.

Den synliga Air Max-enheten har tagit sneakervärlden med storm sedan lanseringen av den första modellen -87. Den välkända stötdämpningen är en del av varje Nike Air-modell, och nu släpper Nike alltså en ny, uppgraderad version.

Skorna är en del av Nikes Move to Zero-kampanj, och ett måste för alla sneakerheads som vill reppa en clean look utan att tumma på komforten.

Visst låter det gött? Läs vidare för mer info om framtidens stötdämpning ⬇️

image of the feet and legs of a person wearing black Nike Air Max in a dark indoor environment

En ny era av Nike Air

Air Max Pre-Day är en stilren vardagssneaker som skapats med inspiration från löpare. Med en klassisk svart design och vita detaljer fixar Nike en dojja som funkar till alla outfits, året om. Modellen är gjord i minst 20% återvunnet material baserat på vikt, och har en ovandel i slitstark polyester och lyxig syntetmocka.

Ovandelen vilar i sin tur på en mellansula med synlig Air-enhet som levererar grym stötdämpning. Utöver det har modellen även en yttersula med greppande våffelmönster, matchande skosnören och en ögla vid hälen som gör skorna enklare att ta på och av.

Sist men inte minst fulländas modellen med Nike-profilering på hälen och den ikoniska Swoosh-loggan på sidorna. Shooo 🔥

two people wearing dark clothes and black Nike Air Max in a dark indoor environment

Matcha dina Air Max Pre-Day med en utility-tracksuit och diskreta accessoarer så är du redo att hit the streets. Eller varför inte med ett par chinos och en oversize-tröja som sätter avslappnad vibe på vardagslooken?

Stilrena vardagspjucks säljer slut på nolltid, så treat your feet och säkra ett par Nike Air Max Pre-Day OMEDELBUMS hos JD!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article