jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 12, 2021

Nyhet: BOSS barnkollektion

Ett skepp kommer lastat med premiumlooks! BOSS är tillbaka, den här gången med lyxiga kläder för barn. Den rykande färska kollektionen är fullproppad med fräscha essentials som täcker alla behov för helgens outfits. Ny årstid kräver ny stil, och med BOSS barnkollektion i garderoben kan kidsen kliva ut i en premiumlook oavsett planer.

Två bilder på ett barn med BOSS Kids-kläder. På den ena bilden har hen gråa träningsbyxor och grå hoodie, och på den andra har hen en blå T-shirt

Exklusiva basplagg

Höj ribban på basplaggen och lägg grunden för streetstilen med märkets senaste T-shirts. Oavsett om barnen föredrar blåa eller klassiska vita så tar BOSS tishorna till en ny nivå.

Är du istället på jakt efter ett extra lager till mini-me? Preppa för kalla dagar med mysiga hoodies och träningsbyxor som sticker ut från mängden. Plaggen är gjorda i mjuk bomullsfleece och håller kidsen varma och bekväma hela dagen!

Två bilder på ett barn med BOSS Kids-kläder. Till vänster har hen en vit pikétröja, och till höger har hen en svart sweatshirt och svarta byxor

Uppgradera helgens outfits

Om loungewear inte passar för era planer och ni behöver något mer dressat kan du istället kika på utbudet av pikétröjor för barn.

Märkets lyxiga pikétröjor har klassisk knäppning på bröstet, den sedvanliga pikékragen och ärmar med mudd. Med kontrasterande detaljer och den ikoniska loggan broderad på bröstet är BOSS pikétröjor helt enkelt ett måste i garderoben.

Två bilder på ett barn med en vadderad, svart jacka från BOSS Kids och svarta byxor

Layer up i stil

När det kommer till jackor har BOSS stenkoll. Ge kidsen en av deras täckjackor så kan du vara säker på att de kliver ut i tidlös stil som håller värmen. Jackan har dragkedja, skyddande huva, sidfickor och elastiska muddar, som tillsammans med det lätta men slitstarka dunfodret stänger ute kylan.

Hela BOSS barnkollektion

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article