jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 15, 2020

Helgens outfits från Calvin Klein

Är du ute efter att uppdatera din helgstil? Calvin Klein har lösningen! Läs vidare och hämta inspiration från den senaste kollektion.

Calvin Klein grundades år 1968 och har skapat magi i modevärlden i över 50 år. Den senaste kollektion håller sig klassisk men chill och erbjuder lyxigare plagg för alla tjejer och killar. Självklart behåller den fortfarande Calvin Kleins ikonska, högkvalitativa komfort.

Vill du addera mer lyx i din stil? Klicka här!

Fräsch stil för honom

Calvin Klein, Juniorkollektion

Inget är mer chill än en snygg T-Shirt! Den senaste kollektionen har ett stort utbud av både kortärmade och långärmade tröjor i en rad olika färger för att matcha just DIG!

Kör lager på lager och steppa upp din look med denna krispigt vita Institutional Logo Crew Sweatshirt som utlovar en lyxig look med maximal komfort.

Addera även dessa matchande Institutional Logo Track Pants till din nya tröja så har du en komplett outfit till helgens planer. Calvin Klein har verkligen allt du behöver för din lediga helg!

Mysigt och bekvämt för henne

Calvin Klein, juniorkollektion

Trodde du att det var allt? Nej, nej Calvin Klein har något för alla tjejer där ute också!

Oavsett om du ska på en vintrig promenad med bästa kompisen eller ska stanna hemma i soffan för ett Netflixmaraton, så har Calvin Kleins senaste kollektion allt du behöver.

Håll det klassiskt med denna matchande, helsvarta outfit. Denna Institutional Logo Hoodie passar perfekt med dessa Leggings.

Med T-Shirts och andra plagg som kommer i massor utav olika färger så blir det ett tufft beslut att välja ut exakt vad man vill ha!

Vill du spana in hela kolletionen? Shoppa det senaste från Calvin Kleins kollektion nu!

More Articles Like This

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

SKOR | mars 24, 2023

Nike Air Max Day

MODE | februari 24, 2023

Juicy Coutures historia

Next Article