JD sponsrar YouTubes nyårsfest ”Hello 2021”

2021 står runt hörnet! Men nyår kommer utan tvekan att se lite annorlunda ut i år. Ni behöver dock inte oroa er – YouTube räddar nyårsafton för alla oss som kommer att stanna hemma.

Det här året bjuder YouTube in till att fira slutet av år 2020 med några av de största musikerna och kreatörerna i världen. Det JD-sponsrade eventet Hello 2021 är en två timmar lång show som hyllar gemenskapen på YouTube – något vi alla verkligen behöver se i år.

Har du inga nyårsplaner? Läs vidare för att se vad eventet Hello 2021 kommer att bjuda på.

Vill du hänga med de största kändisarna, kreatörerna, atleterna och musikerna när de säger hej då till 2020 och skålar in 2021? Här följer ett litet smakprov inför eventet.

Den stora hemmakvällen

Slappna av och tune in för att se några av dina favoritpersoner i deras hemmamiljö. Medan de förbereder inför nedräkningen kommer de att diskutera året som har gått och hur det kommande året kommer att se ut. Dessutom kommer de att spela spel, titta på några av sina favoritvideor på YouTube och mycket mer.

Fantastiska uppträdanden

Hur firar vi slutet av 2020 på ett bättre sätt än att se episka och exklusiva live-uppträdanden från några av de största artisterna i världen? Hello 2021 kommer att bjuda på flera av årets största hits. Missa inte detta!

Trender, hits och smaker

Vi följer med några av YouTubes största kreatörer när de granskar året som har gått. Från de mest populära trenderna (som Zoom-quizzes!) till årets största hits.

Hello 21, YouTube, nyår, nyårsfest

Roasts, reflektioner och löften

Det är helt enkelt inte ett nyår utan nyårslöften! Hello 2021 bjuder på flera kända ansikten som reflekterar över vad som har hänt under 2020. Dessutom delar de med sig av sina nyårslöften för nästa år.

Nedräkning till 2021 med Hello 2021

Missa inte YouTubes Hello 2021-event som börjar klockan 23.30 på nyårsafton  – alltså den 31 december 2020. Det kommer att bli den största och bästa nyårsfesten för i år! (Nedräkningen går enligt brittisk tid och kommer därför ligga en timme efter Sveriges tolvslag.)

Häng med klockan 23.30 på YouTubes egna kanal.

Hej då 2020, Hello 2021!

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

UNDERHÅLLNING l Editor

Fotbolls-EM 2022: evolutionen av damfotboll

I år får vi inte njuta av något ...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

Padel vs tennis - vad är skillnaden?

Padel vs tennis. Vad är skillnaden...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

Mors dag 2022 - presenter och aktiviteter

Söndag den 29 maj är det mors dag...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

adidas logga: vad heter den och vad betyder den?

Adidas logga kallas 3-Stripes och ...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

VINN med vårt JD Street-spel!

Julen är runt hörnet och för att...

-->

MODE l Editor

JD Street: Spana in årets julvideo hos JD

Då var den bästa tiden på året ...

-->