jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 29, 2020

Converse fixar Tie-Dye-stilen

En av sommarens hetaste trend är utan tvekan Tie-Dye-trenden och vi ääälskar den!

Alla stora varumärken har droppat massor av sommarlooks i härliga färger och mönster, som vi bara måste ha. And good news, nu har även Converse släppt nyheter i den trendiga stilen.

Oavsett om du vill keep it simple eller om du vill reppa trenden från topp till tå, har Converse det du letar efter. Dags att uppgradera Tie-Dye-garderoben!

Converse All Star Tie Dye

Tie-Dye-trenden, som fick sin början på 60-talet, sätter nu snygga retrovibbar och färger på din outfit. Du kommer definitivt att dra till dig blickar! Sommaren är den perfekta årstiden för denna fräscha trend och om du inte vill gå all in med en hel outfit, så är ett par Tie-Dye-sneakers the way to go!

Spana in dessa nyheter! ⬇️⬇️

Converse All Star Tie Dye

For the Guys…

New in! Converse har nu släppt sneakers i både låga och höga modeller i dessa somriga Tie-Dye-mönster. Snöra på dig ett par trendiga Converse i svart eller marinblått.

Matcha dessa coola sneakers med en vit outfit och låt skorna dra åt sig uppmärksamheten. Det spelar ingen roll om du matchar dem med shorts, jeans eller träningsbyxor, dessa Converse-sneakers passar till allt. Sun’s out? Convere out!

Converse All Star Tie Dye

For the Gals…

Finns det något bättre än Converse med Tie-Dye? Dessa JD-exklusiva sneakers kommer i tre olika färger. Inte nog med att de har ett coolt mönster, de vilar även på en platåsula för den ultimata retrolooken!

Dessa härliga sneakers kommer i marinblå och mångfärgade designs som alla garanterat sätter ikonisk stil på dina fötter. Osäker på hur du ska matcha dem? Det är lättare än du tror. Matcha dem med ett par jeans, leggings eller en kjol tillsammans med en simpel topp och låt skorna sköta snacket. Eller kör all in med en hel Tie-Dye-outfit!

Uppgradera din Tie-Dye-garderob och shoppa Converses Tie-Dye-kollektion här hos JD.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article