jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 20, 2021

De hetaste trenderna: Våren 2021

Äntligen är den här, älskade våren. Gator rena från grus, tussilagos blommande i dikena och en värme som vi så många håller kär. Äntligen blir dagarna längre tack vare ljuset och allt känns helt plötsligt lite enklare. Så vad passar inte bättre än att inta våren med en sprillans ny garderob?! Vi har listat några av våren hetaste trender, och du hittar de alla hos oss på JD Sports.

Läs vidare och låt dig inspireras!

Ton i ton – neutrala färger

Våren 2021, neutrala färger, ton i ton

Vad är vårigt om inte neutrala färger? Och hur smidigt är det inte att matcha ton i ton? Beigt på beigt, grått på grått och vitt på vitt. Stilrent och snyggt!

Setet du ser kommer från Pink Soda Sport. Gjort i det mjukaste av bomull och finns i flera olika färger. Spana in allt från Pink Soda Sport här, deras JD-exklusiva produkter kommer i mjuka material och dova färger – helt rätt nu i vår!

Eller denna svarta träningsoverall från McKenzie, även här är plaggen gjorda i mjuk bomull. Perfekt att det kommer i ett set! Du behöver bara addera ett par snygga sneakers och du har en komplett outfit att inta dagen i.

Skor med ett statement

När vi ändå talar om sneakers…

En trend som aldrig går ur style är att kliva ut med ett statement på fötterna! Varför inte kombinera ton i ton på dina kläder och avsluta outfiten med ett par chunky sneakers? JA, säger vi. På JD Sports har vi massvis med snygga sneakers med en högre sula som adderar attityd till din våriga outfit.

Våren 2021, sneakers

Gillar du retrotrenden? Spana in dessa feta 878 sneakers från New Balance. Ett säkert kort nu i vår! Du hittar de här.

Våren 2021, sneakers

Ett par nya converse sitter alltid rätt. Med sin lätta ovandel i canvas passar dessa skor toppen för varmare temperaturer nu till våren. Spana in alla våra converse här!

Nikes coola React Vision är även dem ett bra tillskott till din shoedrobe. Spana in här nuuuuuu!

Våren 2021, sneakers

Och dessa PUMA Mayze – de lanserades bara för några veckor sedan och kampanjen frontades av ingen annan än coola Dua Lipa! Vill du göra dig rejält redo inför våren bör du klicka här.

Skatestil

Hur mycket gillar vi inte skatestilen? Avslappnat men snyggt och absolut något att satsa på till våren. Matcha shortsen eller klänningen med ett par höga strumpor och ett par snygga skate-skor. Just nu har vi fått in massvis av Vans! Det är ingen vår utan ett par sprillans nya Vans, det är ju sedan gammalt 😉

Våren 2021, skate, sneakers

Spana in alla våra Vans här. Finns för både herr, dam och barn.

Accessoarer

Något som definitivt är på kartan inför våren är accessoarerna – vi pratar kepsar, bucket hats och väskor. Det piggar upp vilken outfit som helst!

Våren 2021

Spana in denna bucket hat från The North Face. Den är snygg samtidigt som den skyddar ditt huvud mot solstrålarna. Den fräscha, rosa kepsen är från New Era! Spana in den här, finns i massvis av olika färger.

Det är både snyggt och säkert att addera en väska till din outfit. Håll värdesakerna på plats samtidigt som du kliver ut med stil.

accessoarer

Här ser du Nike Heritage midjeväska i två olika storlekar och den kan bäras på olika sätt. Spana in den här!

Får du inte nog av accessoarer? Klicka här för att kolla in allt.

Vårens hetaste färg: pastellfärger

Ljusa nyanser av gult, babyrosa eller violett. Pastellfärger bör absolut vara din go-to nu i vår. Sätt en pastell-touch på både kroppen och fötterna. Välj och vraka bland våra T-shirts, hoodies och skor.

pastell

Den lila pastelldrömmen du ser här ovan är från Fila och är lika fin som den är mysig. Den oversize:ade hoodien hittar du här och byxorna här.

Skorna du ser är New Balance 237 i en babyrosa variant! Ett par klassiska sneakers med en mesh- och mockaovandel som vilar på en mjuk mellansula. Drömmigt värre!

Vans Old Skool

Vill du maximera din vår-outfit? Spana in dessa Vans Old Skool här och T-Shirten hittar du om klickar här.

Har du ännu inte fått nog av inspo inför våren? Klicka här för ännu mer inspiration.

Pssst! Du har väl inte missat att JD Sports har en app? Läs mer om alla förmåner och om hur du laddar ner den här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article