jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 21, 2021

Nylansering: Coca-Cola x FILA

Stoppa pressarna… Ett otroligt samarbetet har precis släppts!

Det stämmer, den italienska sportklädesgiganten, FILA har gått samman med ingen annan än Coca-Cola. Och resultatet blev något riktigt stort. Tänk dig FILAs ikoniska kläder och skor i kombination med Coca-Colas legendariska färg och logga…

Dessa fräscha nyheter kommer för både herr och dam. PLUS, sneakers att matcha med. Detta vill du inte missa! Läs mer och få reda på allt om samarbetet. Och se till att vara snabb om du vill hinna köpa dig något ur kollektionen.

Coca-Cola x FILA

Fresh from Coca-Cola

Detta är inte första gången som FILA har teamat ihop sig med ett stort varumärke. Däremot så är samarbetet mellan Coca-Cola x FILA något utöver det vanliga! Denna limited edition-kollektion har gått långt tillbaka i varumärkenas arkiv för att hitta inspiration. Deras arbete tillsammans symboliserar budskapet:

”Var positiv, var dig själv och sprid kärlek”

Kollektionen är fullproppad med några riktiga måsten inom loungewear och har fokuserat mycket på komfort. På damsidan kan man välja mellan tank tops, oversized T-shirts, cykelbyxor och mycket mer. (Inklusive några JD-exklusiva stilar…) På herrsidan lanseras det hoodies, sweatshirts, T-shirts och träningsbyxor. Man kan se att varenda plagg har FILAS ikoniska stil. Som sedan fulländas av unika detaljer och profilering av båda varumärkena.

Coca-Cola x FILA

Snöra på dig det senaste med Coca-Cola x FILA

Det tar inte slut där… FILA och Coca-Cola har även uppdaterat några utav Filas mest ikoniska sneaker-silhuetter. Allt från chunky Disruptor till den coola, retroinspirerade F13. Båda skorna har fått nytt material, och som pricken över i:et är de märkta med Coca-Colas legendariska logga.

Skorna är har en krispig, vit design med en mjuk läderovandel och behåller sin originella silhuett. Men de reppar även feta detaljer av denim och Coca-Colas ikoniska, röda profilering. Kikar du på plösen så ser du ett grafiskt tryck i form av en kapsyl!

Coca-Cola x FILA

Cop the Collection

Känner du sig sugen på något ur denna ikoniska kollektion? Då får du snabba dig.

Shoppa kollektionen av Coca-Cola x FILA här nu!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article