jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | augusti 27, 2021

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Vi är tillbaka med ett nytt Nike Dunk-drop! Dags att uppdatera skosamlingen med lite nytt Swoosh? We’ve got your covered. Den 2 september 2021 släpper Nike en ny version av klassikern från -85 i färgen ‘Georgetown’ för herr och barn; från baby- till juniorstorlekar!

När Nike Dunk lanseras i nya colorways säljer de ofta slut innan man hinner blinka. Därför ger vi JDX-medlemmar chansen att reservera ett par i vår exklusiva raffle! Vill du säkra dig ett par? Fortsätt läsa för att få reda på hur du deltar ⬇️

Nike Dunk

Tillbaka från -85

Den kommande Dunk Low är en hyllning till skons ursprung, och går i linje med Peter Moores legendariska design. På den nya ‘Georgetown’ hittar vi färgerna Wolf Grey och Dark Obsidian som i sann OG-anda presenteras i color block-design.

Den låga modellen inkluderar en exklusiv läderovandel och vilar på en mjuk mellansula i skum som ger lätt fjädring till steget. Den ikoniska Swoosh-loggan är som alltid placerad på sidorna av skorna.

Nike Dunk

Delta nu

Rafflen är exklusiv för JDX-medlemmar och ger dig chansen att reservera ett par Dunks innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Läs mer om JDX-raffles här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 11.59 den 1 september 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article