jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 14, 2022

6 färgglada outfits till påsk

Did someone say PÅSK? Många kan nog hålla med om att påsken är färgens högtid, och om det är någon gång man ska slå på stort vad gäller färg så är det nu. Ska du iväg och fira med familjen eller bara chilla hemma? Oavsett planer så har du hamnat rätt. Vi på JD har komponerat färgglada outfits som piggar upp och får mormor att sätta påskmusten i halsen av beundran.

Färgglada outfits till påsk för dam

Grönt

Skriker soffan efter dig? Okej då, du får väl offra dig och köra soffhäng framför teven med en god vän. Om den goda vännen är en människa eller ett påskägg är helt upp till dig. Chilldagar i horisontalläge blir bäst om de spenderas i en mysig, ljusgrön hoodie med matchande brallor. Tog godiset slut? Då är det bara att dra på sig ett par Old Skool och fylla på förnödenheterna i närmsta kiosk.

collage with images of a person in light green hoodie and sweatpants and black vans old skool

Orange

Juicy Couture går som tåget och det är absolut inte dags att hoppa av än! Låt din velourhoodie vila och svira istället om till en retro halternecktopp med smala axelband och Juicys klassiska strasslogga. Bryt av med ett par svarta cargobyxor och fullända outfiten med ett par platåskor som matchar toppen.

collage of images of a pair of black cargo pants and orange puma mayze and a person in an orange juicy couture halter neck top

Rosa

Brunch med kompisarna inplanerat. Alright, då kavlar vi upp ärmarna och löser outfit. Vad sägs om en stilren rosa T-shirt? Till det kör vi ett par mom jeans från kungen, drottningen, ja hela hovet av denim: Levis. Sist men inte minst så snörar du på dig ett par vita sneakers och ser till att hålla koll på grejerna med en svart axelväska. Ridå.

collage with images of a person in a pink adidas T-shirt and levis mom jeans, white sneakers and a black shoulder bag

Färgglada outfits till påsk för herr

Gult

Kör all in på påskens största färg och hit the streets i en skön tisha och hoodie. Om du vill ta det till nästa nivå så matchar du med ett par sneakers i samma gula ton. Komplettera med dina favoritjeans i mörk nyans, gärna svart!

collage with images of one person in a white and yellow Nike T-shirt, one person in a yellow hoodie, black jeans and white and yellow Nike sneakers

Lila

Om påsken ska firas med kompisarna så gäller en sak, och en sak endast: en sleek tracksuit från Hoodrich. Märket har gjort raketkarriär på streetwear-marknaden och vi fattar varför. De avsmalnande benen och ribbade muddarna ger alla en snygg siluett. Dessutom har tracksuiten dolda fickor på insidan av ärmen och låret där du kan förvara dina essentials. Som grädden på moset kör du svarta pjucks till det. Shooo 🔥

collage with images of a person in a purple hoodrich tracksuit and black Emporio Armani EA7 sneakers

Blått

Sätt färg på högtiden och stick ut från mängden i en blå premiumlook i påsk. Med en hoodie från Lyle & Scott får du en outfit som osar lyx, samtidigt som den elastiska linningen på träningsbyxorna lämnar rum för många ägg från buffén. Vänta, vad händer nu? Är det dags att leta påskägg? Då kan du glatt mumsa vidare eller snabbt slita på dig axelväskan och älga fram i dina gråa sneakers för att plocka hem flest ägg. OBS! Alternativ två kan eventuellt (eller ja, definitivt) leda till sura miner från kidsen och deras föräldrar. 

collage with images of a person in a blue hoodie and matching track pants, grey McKenzie sneakers and a black shoulder bag

Mer inspiration till färgglada outfits som piggar upp hittar du på JD Sports hemsida. Glad påsk från oss på JD!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article