jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 20, 2022

Retro refresh från Juicy Couture –

Juicy Couture har varit varumärket som alla pratat om sedan de tog tillbaka den ikoniska 90- och tidiga 00-talsstilen och vi har de bästa nyheterna.. 

Juicy Couture är tillbaka med en helt ny kollektion av must-haves. Förvänta dig samma signaturlook med våriga detaljer, handduksmaterial, och självklart det ikoniska velourmaterialet!

Behöver du uppdatera din garderob med lite Juicy Couture-vibes? Häng med!

Women in Juicy Couture

Juicy Couture tracksuits

Vi alla minns när powerkvinnorna Beyoncé och Paris Hilton Juicy Coutures ikoniska looks. Spola fram till 2022 och JD erbjuder samma retrovibe men i en helt ny kollektion.

Självklart är deras klassiska Juicy Couture tracksuits tillbaka och finns tillgängliga i flera olika färger. Kör på en svart tracksuit för klassisk look eller lägg till lite färg i din vårgarderob med en rosa, blå eller lila tracksuit. Eller varför inte alla? 😍

Juicy Couture Tracksuit and Bikini

Juicy Couture set

Juicy Couture har släppt matchande plagg i handduksmaterial, perfekt till varmt väder. Spana in hoodies och toppar med matchande handduksshorts som alla har “Juicy” broderat på ryggen. Reppa Juicy Couture från topp till tå och fixa en komplett look med en T-shirt eller halternecktopp.

Är det dags att jobba på brännan? Juicy Couture got you covered. Nu erbjuder de även bikinis och baddräkter för den ultimata poolside-looken!

Green Juicy Couture Tracksuit and woman with pink dress

Nu när våren äntligen är här är det dags att stock up on staples! Lägg till det senaste från Juicy couture i din garderob.

Vad väntar du på? Shoppa kollektionen nu! 💚🧡

Vill du få mer Juicy Couture-inspo? Spana in vår inlägg Juicy Couture – den återkommande trenden!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article