jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februari 12, 2021

Februari Top Picks – Nike edition

Sitter du fast i inspirationen i vad du ska införskaffa för det nya året? Är du en av dem som verkligen tagit ”new year, new me” på allvar? Ja men kika hit! Vi har löst det åt dig. Vi tipsar om de hetaste Nike-produkterna just nu. Det är en bred blandning av mysiga hoodies, bekväma träningsoveraller och fräscha sneakers.

Så är du ute efter att uppdatera garderoben och vara snyggare än någonsin? Fortsätt läs och hitta inspiration. Kanske passar dessa poplära produkter just din smak?

Detta vill du inte missa!

Nike Air Max

Vi börjar med februaris hetaste sneakers!

Nike Air Max 90, NIke Air Max 270, sneakers

Först ut så har vi en stor favorit, nämligen den snygga Nike Air Max 270. Den helsvarta designen är ett stilrent tillskott till din garderob. Skon har en Air-enhet som sitter i hälen, vilket tar bekvämligheten till en ny nivå. Ovandelen är gjord i ett ventilerande meshmaterial vilket gör att skon passar perfekt i både varma och kalla klimat. Skaffa dig ditt par idag!

Den andra skon som still is going strong  är den legendariska Air Max 90. Kärleken för denna sko verkar vara livslång. Med de färgglada detaljerna blir det ett häftigt tillskott till din outfit. Även denna sneaker vilar på en fjädrande Air-enhet som gör att du både är snygg och bekväm.

Nike Air Max 2090, sneakers

Vår bästsäljare på damsidan är denna Nike Air Max 2090 – och med all rätt. Som man kanske har gissat på namnet är denna sneaker inspirerad av Nike Air Max 90, fast med en mer stilren design. Det de synligt har gemensamt är den bekväma Air-enheten i hälen. Du blir snygg, fräsch och bekväm med denna sko!

Tech Fleece

När centimetrar av snö stiger och stiger så vill man bara kura ihop i soffan i något mjukt, värmande och SNYGGT! Mjukiskläder kan vara långt ifrån tråkiga och speciellt om man heter Nike.

Nike Tech Fleece, hoodie, träningsbyxor

Nikes unika Tech Fleece-material är lätt mot kroppen samtidigt som det hjälper dig att hålla värmen tack vare det mysiga fleecefodret. I den smidiga fickan på bröstet kan du säkert förvara nycklar, mobil och plånbok. Styla var för sig eller varför inte både hoodien och byxorna tillsammans så har du en komplett outfit? Valmöjligheterna är stora!

Fleece

På damsidan ligger Nike Fleece högt på listan, och vi kan inget annat än att förstå varför. Man kan känna hur mysfaktorn stiger bara genom att kolla på dessa produkter. Byxorna har en skön, elastisk midja och en pressvecks-söm på benen som adderar det där lilla extra. Hoodien kommer med justerbar huva och ribbade muddar för den ultimata passformen. Så vill du ha den perfekta mys-outfiten för dina chilla dagar är dessa plagg perfekta!

Fleece, Hoodie, Mjukisbyxor

Träningsoverall

Är din stil mer åt det sportiga hållet? Tycker du om stretchiga, stilrena material? Ja, men då är denna träningsoverall för dig. Bär den både hemma och på gymmet. Gjord i mjuk polyester och med dess smidiga dragkedja och smarta sidofickor har du en komplett outfit att kliva ut i. Snyggt och in style!

Träningsoverall

Crop Sweatshirt

Gillar du den croppade stilen på dina toppar? Då kommer denna Crop Sweatshirt falla dig i smaken. Gjord i supermjuk bomull och har en hög krage som gör att toppen blir extra mysig. Passar perfekt till ett par leggings, jeans eller mjukisbyxor för en avslappnad men stilren look.

Crop, Sweatshirt

Mysigt, snyggt och bekvämt verkar vara gemensamma nämnare när man går igenom Nikes hetaste produkter just nu. Känner du dig inspirerad? Spana in allt från Nike här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article