jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

UNDERHÅLLNING | februari 15, 2021

Get ready to grind med Tony Hawk

Oavsett om du ska välja ut din allra första skateboard, eller om du behöver en ny, fräsch bräda för säsongen – we got you covered!

Ett stort utbud av skateboards och accessoarer från Tony Hawk Signature Series har precis släppts hos oss på JD. De kommer definitvt att täcka alla dina skating needs!

Med rötter från södra Kalifornien är Tony Hawk, aka the Birdman, utsedd till en pionjär inom modern skateboarding. Tony har lyckats sätta fler tricks än vad andra personer lär sig under en hel livstid. Han var även den första personen som lyckades landa en 900°!

Tony Hawk, skateboards

Signature Series-kollektionen består av hållbara och stabila brädor som hjälper dig sätta alla dina tricks med en unik lätthet. Spana in all utrustning du behöver för att up your skating game här!

From ramp to rail

skateboards

Kanske kan du återskapa din skateboardshjältes legendariska 900°? Eller dra av några otroliga kick-flip kombinationer som du aldrig gjort förut med hjälp av dessa brädor. De är gjorda i lönnträ med greppande tejp på ovansidan som gör att du blir ett med brädan. Dessa Signature Series Skateboards passar både dig som är nybörjare upp till proffsnivå.

skateboards

Brädorna är lätta i vikt och perfekta att lära sig grunderna på. Fästena är PU-gjutna och gjorda i alumnium med tre kullager av ABEC. Hjulen är designade med PU-injektion för långvarig hållbarhet. Undersidan är prydd med coola, grafiska tryck.

Spana in hela skateboardkollektionen från Tony Hawk här!

More Articles Like This

UNDERHÅLLNING | februari 13, 2023

Vad är CrossFit?

Next Article