Get ready to grind med Tony Hawk

Oavsett om du ska välja ut din allra första skateboard, eller om du behöver en ny, fräsch bräda för säsongen – we got you covered!

Ett stort utbud av skateboards och accessoarer från Tony Hawk Signature Series har precis släppts hos oss på JD. De kommer definitvt att täcka alla dina skating needs!

Med rötter från södra Kalifornien är Tony Hawk, aka the Birdman, utsedd till en pionjär inom modern skateboarding. Tony har lyckats sätta fler tricks än vad andra personer lär sig under en hel livstid. Han var även den första personen som lyckades landa en 900°!

Tony Hawk, skateboards

Signature Series-kollektionen består av hållbara och stabila brädor som hjälper dig sätta alla dina tricks med en unik lätthet. Spana in all utrustning du behöver för att up your skating game här!

From ramp to rail

skateboards

Kanske kan du återskapa din skateboardshjältes legendariska 900°? Eller dra av några otroliga kick-flip kombinationer som du aldrig gjort förut med hjälp av dessa brädor. De är gjorda i lönnträ med greppande tejp på ovansidan som gör att du blir ett med brädan. Dessa Signature Series Skateboards passar både dig som är nybörjare upp till proffsnivå.

skateboards

Brädorna är lätta i vikt och perfekta att lära sig grunderna på. Fästena är PU-gjutna och gjorda i alumnium med tre kullager av ABEC. Hjulen är designade med PU-injektion för långvarig hållbarhet. Undersidan är prydd med coola, grafiska tryck.

Spana in hela skateboardkollektionen från Tony Hawk här!

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

UNDERHÅLLNING l Editor

Fotbolls-EM 2022: evolutionen av damfotboll

I år får vi inte njuta av något ...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

Padel vs tennis - vad är skillnaden?

Padel vs tennis. Vad är skillnaden...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

Mors dag 2022 - presenter och aktiviteter

Söndag den 29 maj är det mors dag...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

adidas logga: vad heter den och vad betyder den?

Adidas logga kallas 3-Stripes och ...

-->

UNDERHÅLLNING l Editor

VINN med vårt JD Street-spel!

Julen är runt hörnet och för att...

-->

MODE l Editor

JD Street: Spana in årets julvideo hos JD

Då var den bästa tiden på året ...

-->