jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 5, 2020

GUESS x J Balvin

Är du redo att fräscha upp sommargarderoben med färgglada looks? Då har vi goda nyheter! GUESS x J Balvin släpper nu sin andra kollektion tillsammans och de senaste stilarna har precis droppat här hos JD!

Kollektionen är inspirerad av den colombianska sångaren och rapparens hemstad, Medellin, och hans senaste album ’Colores’, som släpptes i mars. Gör dig redo för de nya sommarfavoriterna i färger som inte går att missa!

GUESS, J Balvin, GUESS x J Balvin, kollektion, samarbete, herrkläder, Colores, capsule wardrobe

Samarbetet

Det är inte första gången J Balvin samarbetar med kända namn – han har tidigare jobbat med kändisar som Justin Bieber, Jlo och många fler! Det är heller inte första gången han gör ett samarbete med GUESS. Förra året släppte de kollektionen ’Vibras’ inför våren och sommaren. Eftersom det gick så bra för den första kollektionen bestämde de sig för att göra ytterligare en kollektion till år 2020.

Den nya kollektionen har allt du behöver för chilla dagar – T-Shirts, shorts, hoodies och mer. Färgerna på kollektionen är inspirerade av de färgglada gatorna i J Balvins hemstad Medellin – staden där hans karriär först tog fart.

GUESS, J Balvin, GUESS x J Balvin, kollektion, samarbete, herrkläder, Colores, capsule wardrobe

 

Shoppa ‘Colores’-kollektionen

Gillar du dessa looks? Spana in hela GUESS x J Balvin-kollektionen nu hos JD och shoppa dina favoriter!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article