jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 19, 2020

Sommarens trendigaste klänningar

Sommaren är här och det är dags att uppgradera garderoben! Oavsett hur varmt det är, vill du fortfarande behålla streetstilen även på sommaren. We’ve got you covered! Även om T-Shirts, shorts och jeans är utmärkta alternativ för sommaroutfiten, så vill man ibland klä upp sig lite med en fin klänning! Så vad sägs om att förnya outfiten inför sommaren med en trend som kombinerar sportig streetstil, skön komfort och en söt look? Vi har valt ut några favoritklänningar för sommarens chilla dagar, som är perfekta att matcha med dina favoritsneakers!

adidas Originals

adidas Originals, adidas, klänning, sommarklänning, streetstil, T-Shirtklänning

Ett märke som alltid går hem och aldrig går out of style är adidas Originals. Deras tidlösa looks passar för många olika tillfällen och T-Shirtklänningarna är perfekta för chilla sommardagar. Om du vill hoppa på en av de coolaste trenderna just nu rekommenderar vi att du spanar in den första klänningen! Den har ett trendigt Tie Dye-mönster i blått och lila och kommer i en T-Shirtmodell. För en mer klassisk stil har vi valt ut en limegrön T-Shirtklänning som skapar en fräsch och somrig look. Dessutom har den adidas ikoniska Trefoil-logga på ärmarna och bröstet. Båda klänningarna är perfekta att matcha med ett par klassiska sneakers för en avslappnad outfit!

Levi’s

Levi's, Levis, klänning, Levi's klänning, sommarklänning, T-Shirtklänning, JD Sports

Levi’s är ett måste för dig som gillar klassisk och ikonisk stil. Deras jeans och T-Shirts har erövrat världen i flera årtionden, och nu har även deras klänningar tagit oss med storm! Nu kan du fixa en cool sommarstil med en T-Shirtklänning från Levi’s. Vi har valt ut en svart och vit, randig klänning med Levi’s ikoniska Batwing-logga på bröstet. Klänningen ger en klassisk look och om du matchar den med dina favoritsneakers har du den perfekta, coola sommarstilen. Den andra Levi’s-favoriten är också stilren och kommer i en grå design. Över bröstet har den Levi’s profilering i vitt, rött och svart.

Sixth June

Sixth June, klänning, Sixth June klänning, sommarklänning, T-Shirtklänning, JD Sports

Sixth June är ett av JDs nyaste varumärken. Deras designs kombinerar feminin stil med streetstil och klänningarna passar för både vardagschill och fest. Vi har valt ut två favoriter! Den första klänningen är perfekt för dig som vill ha en feminin och avslappnad look. Den kommer i en beige design och har en lös passform med ett elastiskt band i midjan. Om du föredrar en mer färgglad outfit ska du absolut spana in vår andra klänning, en Tie Dye-mönstrad T-Shirtklänning som ger en cool och chill look. Perfekt att matcha med ett par fräscha sneakers.

Ellesse

Ellesse, klänning, Ellesse klänning, sommarklänning, T-Shirtklänning, JD Sports

För dig som gillar nostalgi och och 80-talsmode är Ellesse ett måste att ha i garderoben! Deras kläder har erövrat världen i flera årtionden och de kombinerar sport- och streetstil. Deras klänningar sätter härliga retrovibbar på din outfit, perfekt för chilla dagar i sommar. Letar du efter en unik sommarklänning är den första klänningen ett perfekt val. Den svarta klänningen har rundad urringning och en nära passform för en streetredo look. Om du letar efter en fräsch outfit är den vita T-Shirtklänningen med Ellesses ikoniska logga din go to-klänning. Matcha med dina favoritsneakers för en härligt somrig look.

Fila

Fila,  klänning, Fila klänning, sommarklänning, T-Shirtklänning, JD Sports

Har du också fastnat för den underbara retrotrenden? Då ska du spana in Filas kollektion och deras T-Shirtklänningar! De härliga färgerna kombinerat med retroinspirerade detaljer, som deras ikoniska logga, är den perfekta sommarkombon för en throwback-look! Kliv ut i en färgglad outfit i Colour Block-klänning eller keep it simple med en vit T-Shirtklänning med pastelldetaljer. Matcha med ett par chunky sneakers eller platåskor för en ultimat retrolook!

Så om du är på jakt efter en fräsch och skön sommaroutfit rekommenderar vi på JD att du hoppar på den härliga trenden och investerar i en T-Shirtklänning! Matcha dem med fräscha sneakers, jeansjackor och solbrillor och du har den perfekta looken för sommaren!

Spana in vårt utbud och klicka hem din sommarklänning här!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article