jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | november 15, 2021

Hoodrich: streetredo chillkläder

Hoodrich droppar nytt och höjer ribban på dina streetoutfits! Den senaste kollektionen går i samma linje som märkets tidigare lanseringar, och har allt du behöver för ditt nästa urban adventure.

Oavsett om du ska till studion (som Fumez The Engineer) eller möta upp kompisarna, så är Hoodrich the way to go.

one adult with aqua colored Hoodrich clothing in a music studio indoor environment

Mysiga outfits

Sätt premiumvibe på helgens chilloutfit med märkets senaste streetwear. Kollektionen osar modern stil och urbana gator, och är packad med fräscha hoodies, sweatshirts och tracksuits.

Plaggen lanseras i en rad olika färger, så du väljer själv om du vill reppa ett helt set eller mixa och matcha! Med mjukt bomullsmaterial, ribbade detaljer och dold ficka är kläderna ett måste i garderoben.

two photos of an adult in an indoor music studio environment, wearing different Hoodrich clothing

Utility-inspo

Som en fortsättning på OG-kollektionen släpper Hoodrich nu stilrena ytterplagg som kommer få folk att titta en extra gång. Den nya OG Astro-västen har en sleek design med inspiration från armén, och ger dig en riktig statementlook. 

Västen är gjord i ett vattenavvisande material och sportar justerbara spännen på sidorna, diagonal dragkedja och hög krage. Som grädden på moset har västen även flera fickor med dragkedja och reflekterande profilering som gör dig mer synlig i mörkret. 

Dags att uppgradera dina outfits med nytt streetwear? Visste väl det! Hitta din nya favorit i den senaste Hoodrich-kollektionen redan idag.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article