jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | maj 5, 2022

Hoodrich levererar en ny damkollektion

Varumärket som vi alla väntat på är äntligen här! Hoodrich har lanserat en kollektion för damer. 😍

Oavsett om du behöver en streetredo look eller maxa komforten i helgen så kan du räkna med Hoodrich. Hitta allt från deras nya kollektion här..

Här är Hoodrich

Hoodrich grundades för 8 år sedan av Jay William. Hans passion för streetwear och musik har tagit varumärket från ett sovrum i Birmingham till att nu vara ett av de snabbast växande varumärkena inom streetwear i UK, och reppas av kända namn som Fumez the Engineer och Mostack.

JD och Hoodrich går way back till 2019 då deras herrkollektion landade hos oss, men nu har de även tagit fram en damkollektion med must-haves till din garderob.

Nytt släpp

Den senaste kollektionen erbjuder massvis med off-duty tracksuits som du kan mixa och matcha för garanterad komfort!Step out i en T-shirt eller ett linne när solen tittar fram. Med allt från retroinspirerade cykelbyxor till mjukt fleecematerial har kollektionen det du behöver för sommarens alla tillfällen. Oavsett om du ska ta en kaffe med ditt crew eller chilla på soffan så är det dags att stock up on the essentials.

Haul på ingång…

Behöver du lite mer inspo? Spana in hela kollektionen här. 🔥🔥🔥

More Articles Like This

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article