jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 22, 2020

#IAMJD ft. Rita Ora

Big news! Vår senaste #IAMJD-kampanj har precis landat och vi är stolta att presentera vårt nya samarbete med ingen mindre än Rita Ora (@ritaora)!

Hon är är känd för sin djärva, coola stil och nu har hon joinat JD för att jobba med våra största varumärken i vår senaste kampanj. Dessutom var hon själv creative director för plåtningen av denna kampanj och hon satte minst sagt sin egen prägel på den.

#IAMJD, IAMJD, kampanj, Rita Ora, adidas, adidas Originals, Nike, JD Sports, nyheter, streetstil, streetstyle

All about Rita

Rita Ora har erövrat musikbranchen sedan 2012 som singer-songwriter och har toppat många listor det senaste årtiondet. Både hennes album och många av hennes låtar har varit högst upp på topplistorna hemma i Storbritannien.

Men det slutar inte där. Utöver en framgångsrik musikkarriär har hon även spelat i filmer och musikvideor samt, självklart, fungerat som en stor modeikon och inspirationskälla. Oavsett om det handlar om avslappnade streetlooks eller enastående outfits för musikscenen – Rita always nails it!

#IAMJD, IAMJD, kampanj, Rita Ora, adidas, adidas Originals, Nike, JD Sports, nyheter, streetstil, streetstyle

#IAMJD

Rita Ora flög över till LA tidigare i år för kampanjen med JD för att regissera plåtningen för #IAMJD-kampanjen. Hon stylade flera av stilarna och satte sin egen touch på dem. Dessa outfits ger en ordentlig inspiration inför sommaren med snygga produkter från Nike och adidas. Detta inkluderar en hel del JD-exklusiva produkter.

Cykelbyxor är väldigt inne just nu och Rita matchar ett par adidas-shorts med en annan av sommarens heta trender; Tie Dye. Hon kombinerar även en JD-exklusiv topp från Nike med flera av sina signatursmycken i guld för att göra stilen till hennes egen. På fötterna har hon legendariska snekaers som adidas Superstar och Nikes Blazer.

Gillar du dessa coola outfits? Klicka här för att shoppa dina favoriter och en hel del andra looks!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article