jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 31, 2020

JD Sports listar årets 5 största trender!

Året som kändes som att det aldrig skulle ta slut, går nu (kanske äntligen) emot sitt slut. Ett annorlunda år som har bestått utav mestadels tråkigheter. Inte har man lagt märke till årets trender. Nej, det känns som att det enda man har pratat om är att hålla säkert avstånd, handsprit och om pandemin.

Men, något som detta år har bjudit på mer än någonsin är onlineshopping. Det blev som en liten tröst i allt det tråkiga, att i alla fall kunna klicka hem produkter som man har kunnat glädjas åt. Och en hel del trender har vi faktiskt kunnat se! Även fast det kanske känns som man haft på sig samma kläder dag ut och dag in…

Så innan vi sätter punkt för år 2020, så ska du få hänga med oss när vi listar årets hetaste trender. Häng kvar och läs vidare för att se vilka som blev årets största trender hos JD Sports!

Årets skotrend: Retro-sneakern

Viben genom året har gått i retro-anda och speciellt på skofronten. Vi har välkomnat färgglada modeller och en högre sula. Ett hett märke som verkligen levererat är PUMA, speciellt med deras modell Future Rider.

Visste du att PUMA Future Rider är en uppgraderad version av deras bästsäljare PUMA Fast Rider, som blev utnämnd till PUMAS skönaste sko back in the days. Då kan man ju bara ana hur bekväm den uppdaterade Future Rider är. Med PUMAS unika federbein-sula vill man inte gå i något annat.

Spana in allt från PUMA här.

PUMA, sneaker, årets sneaker

Årets trendköp: Dunjackan

En blanding av korta, mellanlånga och låååånga modeller har vi sett under året. En trend som både är extremt funktionell och väldigt snygg. Dunjackan eller pufferjackan, som den också kallats för, har visat sig vara ett väldigt säkert kort i garderoben under kallare temperaturer. En trend som vi även tror kommer att hålla i sig in i 2021!

Dunjacka, Nike, The North Face, Pufferjacet, årets köp

Så håll dig varm och se till att investera i din alldeles egna jacka. Klicka här för att kolla in alla våra dunjackor!

Årets mest använda trend: Hoodien

Vi slår två flugor i en smäll, årets mest använda OCH skönaste plagg. Nämligen hoodien. Hur många dagar har vi inte dragit på oss en mysig hoodie innan onlinelektionen, promenaden med kompisen eller under träningspasset. Man slutade ju räkna efter ett tag och anammade detta plagg som ett andra skinn. Och med all rätt!

Nicce, Levi's, hoodie, årets mest använda

Snyggt och bekvämt! Man kan variera sig i oändlighet med olika färger, passformer och märken. Klicka här för att spana in hela vårt utbud av hoodies.

Årets mest otippade trend: Munskyddet

Inte hade man kunnat gissa när man vaknade upp den där onsdagen den 1a Januari 2020 att det kommande året skulle se ut så som det har gjort. Att munskydd skulle komma att bli något att sätta på sig till vardags. En otippad trend som också blev en modeaccessoar. Flertal märken började designa sina egna munskydd, och snygga blev de. Här ser vi två alternativ från adidas Originals och Gymshark.

Munskydd, Gymshark, adidas Originals, årets mest otippade

En viktig trend att anamma, för att vara på den säkra sidan. Samtidigt som du är up to style! Klicka här för att spana in alla våra munskydd.

Årets comeback: UGGS

Om ni trodde att trenden med fluggiga, mysiga UGGS var över, så trodde ni fel. UGGS gjorde en stor comeback under året. Kanske inte så konstigt i och med att man helst velat gå klädd så mysigt och bekvämt som möjligt. Och inte klagar vi över det!

UGG, tofflor, boots, årets comeback

Varmt välkomna tillbaka UGGS! Vi har saknat att gå runt i dessa fluffiga, värmande skor. Varför inte köpa sig två par? Tofflorna för att chilla runt i hemma och bootsen för att ha på sig utomhus. Perfekt! Spana in allt från UGG här. Vill du även ha tips på hur du optimerar din mysoutfit? Spana in vårt inlägg om myskläder för henne här.

Där hade vi de, årets största trender. Nu blickar vi framåt då 2021 väntar runt hörnet. Undra vad som kan tänkas bli nästa års mest otippade trend? Vi väntar med spänning.

GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS PÅ JD!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article