jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | januari 14, 2021

Tillbaka från 1985: Nike Dunk

Det är officiellt! Nike Dunk är tillbaka och de senaste modellerna har precis landat hos JD Sports. Missa inte kollektionen som innehåller storlekar för herrar och barn.

Nike har lockat oss med Dunk i flera månader, innan datumet för lanseringen till slut avslöjades under förra veckan. Nu är de äntligen här och det är dags att klicka hem ett par fräscha Dunk-sneakers. Läs mer om dessa ikoniska skor och var du hittar dem här nedan.

Nike Dunk

Från 1985 till idag

Dunk kan inte beskrivas som något annat än ikoniska och de har även en spännande historia! Peter Moore, den legendariska designern som gav oss Air Jordan 1, skapade även Dunk under 1985. Då hette kollektionen ”College Colour High” och de 12 första modellerna som lanserades representerade Amerikas största basketskolor. Dessa inkluderade Michigan, Iowa, Kentucky, Georgetown med flera .

Över 35 år senare är nu några av de ursprungliga skolornas modeller tillbaka – i samma, ikoniska design.

Dunk har varit omtalade ända sedan de först lanserades: Från dess rötter inom collegebasket till dess popularitet bland subkulturer. Nu är de tillbaka för att fortsätta att skriva historia

Spana in Nike Dunk

Med Dunk får du en ikonisk look som aldrig går ur stil! Välj mellan den låga varianten i rött/grått eller Dunk High i vitt/grått.

Kollektionen innehåller herr- och barnstorlekar.

Vänligen notera att kollektionen tyvärr har sålt slut.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article