jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | oktober 1, 2020

JD Sports presentguide

Vi vet, vi vet… Det är bara oktober! Men å andra sidan är det också BARA knappt 3 månader kvar till jul. Därför skruvar vi upp julstämningen extra tidigt.

Självklart vill vi spara lite julkänslor till december också, men varför inte kicka igång oktober med lite presentinspiration? Vi börjar i rätt ände – det vill säga med önskelistan!

The North Face, Supply and Demand, Jeane Tabuena, presenttips
Foto till höger: @jeanetabuena

Fixa din önkselista

Hur diskret är det inte att börja hinta om julklappar redan 3 månader innan jul? Därför är det dessutom ett perfekt tillfälle att uppdatera din önskelista med alla dina favoritprodukter.

I JD-appen kan du lägga till alla de senaste trenderna och lanseringarna direkt till din önskelista. Detta betyder inte bara att du kan scrolla igenom alla dina favoritoutfits och -sneakers på ett smidig sätt. Du kan dessutom ge vänner och familj presenttips genom att dela din önskelista.

Med appen blir du även den första som får höra om de senaste lanseringarna och nyheterna. Har du inte appen än? Ladda ner den här!

Ugg. Nike, presenttips

De bästa presenterna

För att starta ”the season of giving” har vi samlat ihop våra tips om de absolut bästa presenterna. Både till dig och din familj, så klart. Vi har allt från små presenter till exklusiva klappar – alltså något som passar varje budget.

Letar du efter presenttips i mindre format? We got you covered: Accessoarer i alla olika format! Hos JD hittar du väskor, ryggsäckar, strumpor, underkläder och mycket mer.

Julen är också den bästa tiden för att mysa i loungewear! Letar du efter en comfy träningsoverall till julaftonskvällen eller efter myskläder som kommer ta dig genom vintern? Vi har hoodies, sweatshirts, mjukisbyxor och mycket mer.

Emil Sebastiian, Nike, Supply & Demand, presenttips
Foto till vänster: @emilsebastiian

Sist men inte minst, vår absoluta favorit – sneakers! Spana in stilrena, helsvarta varianter av dina favoritmodeller. För att inte tala om krispigt vita kicks som smälter in i snölandskapet. Välj bland populära modeller som adidas Originals Ozweego och NMD. Eller go the Nike way med VaporMax 2020, Air Force 1 eller Air Max 90. Vi garanterar att det svåraste kommer vara att inte lägga till ALLT på din önskelista.

Maximiliano Greppi, Nike, Vapormax Plus, adidas Originals, Ozweego
Foto till höger: @greppigraphics

Vad väntar du på? Spana in alla våra presenttips, fixa lite tidiga klappar och preppa önskelistan nu!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article