jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 23, 2021

Lyxig stil från Juicy Couture

Sommaren närmar sig med stormsteg och Juicy Couture ser till att du njuter av värmen i en exklusiv stil! Deras nya kollektion innehåller allt från badkläder till tubtoppar och självklart den ikoniska velourdressen. Med andra ord – allt du behöver för en sommar i stil.

Fortsätt läs och få inspiration för hur du bäst klarar av värmen i Juicy looks.

Juicy Couture

Juicy Couture: 2000-talet är tillbaka

Juicy Couture slog igenom stort under tidigt 2000-tal och syntes i allt från populärkultur till streetmode. Du kan läsa mer om varumärkets historia i vårt tidigare blogginlägg här. De är lika relevanta nu som då, och hos JD Sports hittar du looken för alla tillfällen – från en brunch med tjejerna till en chill dag i soffan.

I Juicy Coutures nya kollektion hittar du allt för varma dagar. Spana in denna svarta velourklänning i en bodycon-passform. Den passar lika bra för en dag på stan som för en festlig kväll. Matcha den med ett par vita sneakers för en avslappnad look eller ett par klackar för en mer uppklädd stil

Juicy Couture, Klänning, Bodycon

Letar du efter något mer casual? Då får du inte missa dessa härliga shorts, även de i Juicy Coutures ikoniska velourmaterial, såklart. Matcha dem med en tubtopp för en fräsch och svårslagen retrolook. Denna nya kollektion är full av hoodies, mjukisbyxor och croppade toppar som skapar en avslappnad outfit med en exklusiv touch. Något som vi letar efter nu mer än någonsin förut!

Juicy Couture, Shorts, Tubtopp

Strandstilen

Oavsett om du chillar vid poolen, på stranden eller jobbar på brännan hemma på gräsmattan är denna bikini från Juicy Couture ett riktigt kap. Bekväm, snygg och ett statement! Du får dessutom inte missa deras snygga bralettes i velour! De är mjuka och sköna under en T-shirt, eller passar perfekt att bära för sig själv tillsammans med ett par cykelbyxor under en varm dag.

Juicy Couture, Bikini, Badkläder, Bralette, Underkläder

Förutom allt detta så hittar du en mängd snygga plagg i rosa, såklart. Du hittar hela kollektionen här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article