jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | april 26, 2021

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Är du besatt av Nike Dunk? Då har vi goda nyheter. Nu på torsdag, den 29 april 2021, släpps Dunk i en ny färgkombination för juniorer!

Dessa kommer garanterat att ta slut i princip samtidigt som de lanseras. Därför ger vi dig chansen att köpa ett par innan lanseringsdagen. Nu kan du som är JDX-medlem delta i vår exklusiva raffle och därmed reservera ett par Nike Dunks innan torsdag.

Läs mer om hur du deltar här. ⬇️

Dunks for Days

För två veckor sedan släpptes flera snygga Dunks för damer och nu levererar Nike ännu mer fräsch stil. Dessa sneakers för juniorer håller en låg profil och Nike har även tagit tillbaka Peter Moores ursprungliga design från 1985.

Ovandelen är gjord i exklusivt läder och skorna vilar på en mjuk mellansula som skapar lätt, fjädrande stötabsorbering, både på och utanför basketplanen. Som alltid är dessa legendariska skor märkta med en Swoosh-logga på sidorna.

Reservera nu

Denna raffle är exklusivt tillgänglig för JDX-medlemmar och ger dig chansen att köpa Nike Dunk White/Crimson innan lanseringsdagen. Låter det intressant? Du hittar mer information om rafflen här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast 11.59 den 28 april 2021.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article