jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juni 4, 2021

Top picks för juni: Fixa sommarstilen

Ljuva juni, äntligen är du här! Vad passar då bättre än att uppgradera garderoben med härlig sommarstil? Fortsätt läs och spana in våra bästa tips för en snygg sommaroutfit! Vi kirrar looken, från kicksen till strandstilen.

Herrskor: Klassiska sneakers och legendariska tygskor

Nike Air Force 1, Vans Old Skool
Bild till vänster: Adam Agouda, foto av Kenny Jonson

Kenny Jonson och Adam Agouda ringde precis. De vill låta dig veta att dessa Nike Air Force 1’07 LV8 för herrar är ON FIRE! Det går aldrig att gå fel med klassiska AF1 och denna modell sätter dessutom en unik twist på din outfit. Clean stil med en modern touch. Vi älskar det! Spana in alla våra Nike Air Force 1 här.

Men med sommaren kommer ju även tygskornas framfart. Vans Old Skool är en stilren ikon som tar varje outfit till nästa nivå. Jeans, shorts, khakis, tracksuits – det spelar ingen roll vad du bär dessa legendarer till. De fungerar perfekt till allt. Dessutom är de SÅ bekväma! Vad väntar du på? Du hittar dina Vans Old Skool här.

Vill du leta vidare? Spana in alla våra fräscha herrskor här.

Damskor: Chunky cute och klassiska 90-talsvibbar

Fila Disruptor, Converse All Star Hi Lift Platform, Vita sneakers

Chunky = Love! Har ni SETT dessa Fila Disruptor från Filas senaste samarbete med Coca-Cola? De är hur drömmiga som helst och de sätter en fräsch 90-talstouch på din outfit. Vi kan se otaliga sätt att bära dem på – varför inte till midsommar, matchat med en ljuv sommarklänning? Kontrasterna kommer garanterat att dra åt sig uppmärksamhet, det kan vi lova! Eller matcha dem med ett par cykelbyxor och en crop top för sommarens ultimata streetstil. Inspirationen bara flödar – känner du den? Grab us a pen and paper! Du hittar Fila Disruptor här.

Clean and classic – Converse All Star Hi Lift Platform tar en ikon till en ny nivå… Bokstavligt talat! Converse All Star är lika populära nu som de var på 70-talet. Detta är en sneaker som har burits av flera generationer och de går aldrig ur tid. Dessutom finns det få saker vi kan tänka oss som är så snyggt som ett par vita Converse. All Star Hi Lift anammar platåtrenden och sätter även de lite 90-talsvibbar på din look. Det bästa är att med Converse har du ett par skor som passar till alla tillfällen! Dress ’em up or down, valet är ditt. Spana in hela Converse All Star-kollektionen här.

Sugen på mer sommarkicks? Kolla in våra damskor här.

Herrkläder: T-shirts & shorts

adidas originals hoodie, shorts och strumpor. THe North Face T-shirt och Shorts

Adam Agouda visar oss återigen hur sommarstilen ska se ut med denna outfit från adidas Originals. Vi lever för allt i denna look, från tubstrumporna till den krispigt vita hoodien som är perfekt för de kyliga sommarkvällarna! Du hittar alla herrkläder från adidas Originals här.

Letar du efter att sätta lite färg i garderoben? Missa då inte denna outfit från The North Face. Enkelt, stilrent och så snyggt! En T-shirt i färg matchad till ett par svarta shorts = en effortless, snygg streetstil på två minuter! Spana in hela vårt sortiment från The North Face här.

adidas Originals badbyxor

Du har väl dessutom inte missat strandstilen? Spana in dessa fräscha, röda badbyxor från adidas Originals som garanterat drar till sig uppmärksamhet vid poolkanten. Matcha dem med ett par snygga badtofflor och ett par solglasögon för den perfekta strandkänslan.

Damkläder: Fräsch streetstil

adidas Originals cykelbyxor, Vans cykelbyxor
Bild till vänster: @emilyshak

Matchande set är helt enkelt looken vi vill ha i sommar. Ett par snygga shorts och en matchande crop top eller T-shirt skapar en ledig, men genomtänkt outfit som vi älskar! Har du sett denna färgsprakande look från adidas Orignals? Sommarkänslorna bara sprudlar! Spana in alla damkläder från adidas Originals här.

Om du vill reppa en statement outfit kan vi absolut rekommendera dessa rutiga cykelbyxor från Vans. Matcha dem med en fräsch T-shirt för en ledig stil, eller varför inte mismatcha med en randig topp? Så inne och så snyggt – sätt på dig solglajjorna och ett par fräscha sneakers så har du en look för alla tillfällen.

Spana in våra cykelbyxor, crop tops och T-shirts för damer.

Nike baddräkt, Juicy Couture Bikini

Har du fixat strandstilen än? Då är det läge nu! Tjejer, ni har väl inte missat denna suppersnygga bikini från Juicy Couture? 2000-talet är tillbaka och tar oss med storm! Letar du efter en mer färgsprakande känsla? Då kan vi definitivt rekommendera denna baddräkt från Nike i en härlig, rosa design. Vill du frossa i sommarens badkläder? Spana då in hela vårt sortiment här!

Nu har ni väl fått så mycket sommarinspiration att det sprutar genom öronen på er! Hoppa in på vår hemsida för att shoppa loss bland alla snygga outfits och accessoarer. Du har väl dessutom inte missat vår app? Läs om alla fördelar här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article