jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | juni 7, 2021

Exklusiv Raffle för Nike Dunk

Sommaren är officiellt här och det är i tiden att uppdatera din shoedrobe. Men hur? Jo, med nya Nike Dunks såklart! Oavsett om du är ett troget fan av Dunks eller fortfarande väntar på chansen att få lägga vantarna på ditt allra, första par så har vi goda nyheter för dig. Nike har precis avslöjat att två nya färger av Nike Dunk High kommer att landa hos oss den 11 juni 2021. En färg för damerna och en för herrarna.

Som vanligt, vid nya lanseringar utav Nike Dunk är trycket väldigt högt. Men, för att du ska slippa stressa har vi en lösning! Du hörde det, vi ger alla våra JDX-medlemmar chansen att kunna reservera ett par Dunks innan själva lanseringsdagen i vår exklusiva raffle!

Stanna kvar och läs för att få reda på hur. ⬇️

Nike Dunk High, Raffle, JDX

High Profile Style

Ända sedan Dunk gjorde sin stora comeback tidigare i år så har vi sett Nike lansera färg efter färg. I båda den låga och höga modellen, och alla gör succé. Denna gång står Dunk High i rampljuset och vi kommer få se denna legendariska silhuett komma i färgerna White/Game Royal för herrar och Sail/Crimson Tint för damerna.

För att hedra sina rötter så behåller dessa Dunks Peter Moores originalsdesign från 1985. Skon som lanseras är en hög modell med en lyxig läderovandel som vilar på en mjuk mellansula i skum, för ett lätt och fjädrande steg. Sneakern kommer med tuffa colourblock-paneler á la college-stil och avslutas med den ikoniska Swoosh-loggan.

Nike Dunk High, Raffle, JDX

Signa upp nu

Vi ger alla våra JDX-medlemmar ett exklusivt erbjudande att få chansen att reservera ett par Dunks innan lanseringsdagen i vår online-raffle. Visst låter det bra? Få mer informartion om raffles här.

Deltagare måste vara anmälda till rafflen senast klockan 12.00 den 10 juni 2021. Villkor gäller.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article