jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | maj 3, 2021

Mors dag 2021 – Presenttips

Snart är mors dag 2021 här och det är dags att visa mamma extra mycket uppskattning. I Sverige firar vi alla mammor den sista söndagen i maj – alltså den 30 maj. Det är med andra ord hög tid att börja leta efter lite presenter till morsan. Hos JD Sports hittar du allt för alla typer av mammor: Från mysmamman till sportmamman. Fortsätt läs och hitta den bästa presenten för mors dag.

Mors dag 2021, Pink Soda Sport, Under Armour

Till modemamman – Vita sneakers

Är din mamma ett riktigt modelejon som håller sig uppdaterad med de senaste trenderna? Då tipsar vi om att ge henne ett par vita sneakers! De passar till allt och går aldrig ur stil. Spana in klassiska Converse All Star – en avskalad ikon som har burits av flera generationer.

Vita sneakers, Mors dag 2021, Converse All Star, Nike Air Max 270

Om din mamma är en riktig sneakerälskare kan du aldrig gå fel med Nike Air Max 270. Denna drömmiga variant som du ser ovan har fräscha detaljer i guld och de vilar på en hela 32 mm hög Air-enhet i hälen. Det är som att gå på luft! Spana in dessa och andra vita sneakers för mamma här.

Till loungwear-mamman: Mysiga hoodies och tröjor

Älskar din mamma att mysa i soffan till en film? Eller har hon anammat årets loungewear-mode ordentligt? Vad är då bättre än sköna hoodies och tröjor som håller komforten på topp? Hos JD hittar du modeller i alla tänkbara färger och storlekar. Nedan ser du en stilren hoodie från Pink Soda Sport som får dig att slappna av i hela kroppen bara genom att titta på den.

Mors dag 2021, Pink Soda Sport, Nicce, Hoodies

Gillar mamma lite mer färg på sin outfit? Är denna pastelldröm från Nicce då inte det perfekta tillskottet i mysgarderoben? Spana in hela sortimentet här.

Till mysmamman: Sandaler från UGG

Dessa fluffiga drömmar från UGG är både snygga och mjuka. Tofflorna är gjorda i fårskinn och de skapar en unik look som är lika perfekt hemma som för en dag på stan. Med andra ord är de den bästa presenten för mamman som gillar komfort OCH en snygg stil! De kommer dessutom i en mängd olika färger – du kan välja mellan alltifrån svart till rosa. Vilken är fin mammas favoritfärg? Du hittar alla tofflor och sandaler från UGG här.

Mors dag 2021, Ugg, Tofflor, Sandaler, presenter

Till träningsmamman: Träningskläder

Är mamma en fitness-tjej ända ut i fingerspetsarna? Då passar ju en uppgradering till gymväskan perfekt till mors dag. Spana in våra träningskläder där du hittar allt för alla sporter – från yoga till löpning och fotboll.

Dessutom hittar du sport-BH:ar, tights, shorts, toppar och mycket mer från populära varumärken som Nike, adidas, Under Armour och PUMA. Mamma kommer med andra ord bli nöjd med ditt val!

Mors dag 2021, presenter, Nike, Under Armour, Träningskläder

Har du fått lite presentinspiration för mors dag 2021? Vi hoppas det men om du fortfarande är osäker på vad du ska hitta på till mamma kan du spana in vår morsdagslänk här. Där hittar du massor av spännande produkter som vi är säkra på att mamma kommer att älska!

Förresten! Du har väl inte missat att vi har en app? Ladda ner den här och bli medlem i JDX, få förtur vid lanseringar och mycket mer.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article