jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | maj 6, 2021

Senaste tillskottet i Air Max-familjen: Nike Air Max Genome

Ända sedan smygtitten vi fick i mars på Nikes senaste sneaker så har vi väntat med spänning på den kommande lanseringen. Nu är den äntligen här. Nikes Air Max Genome är verkligen något din skogarderob har suktat efter. De första färgerna som släpptes gjorde en enorm succé. Idag är varumärket tillbaka med ännu fler!

Nya, fräscha färger av Air Max Genome har precis lanserats! Med storlekar för både herr, dam och juniorer. Denna retroinspirerade sneaker finns nu i ytterliggare två färger, nämligen svart och vit. Mångsidigt och stilrent!

two images with one person in each, wearing Nike Air Max Genome

En ny era av Air

Likt en frisk fläkt kom det senaste tillskottet, Air Max Genome in och säkrade en stadig plats i Air Max-familjen. Designen av sneakern är inspirerad av tidigt 2000-tal, och har en snygg retrodesign med moderna, sportiga detaljer.

Skorna har en sömlös, ventilerande mesh- och syntetovandel med burliknande övergångar runt mellanfoten för att addera extra dimension. Denna nya sneaker är Nikes första sneaker som vilar på en synlig Air-enhet utformad för maximal prestation – även fast skon är tänktför vardagligt bruk. Eftersom sneakern ursprungligen var gjord för löpning så kan du förlita dig på att kunna traska runt i maximal komfort, hela dagen lång… Den sortens komfort du förväntar dig från en löpsko.

one adult and one teen wearing Nike Air Max Genome in outdoor environment

Fräscha till din shoedrobe med Air max Genome

Visst är det dags att bygga på din samling av Swoosh? Shoppa den senaste sneakern här idag!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article