jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 23, 2020

Myskläder: För henne

Nu för tiden när allas vardag styrs av social distansering och många tvingas att stanna hemma så kan det vara bra att hitta små sätt som livar upp. Och vad passar inte bättre än kläder?
Vi vill speciellt lyfta plagget som blev 2020­:s uniform – nämligen myskläder eller också kallat loungewear. Kärt barn har många namn men det de har gemensamt är att det är plagg som är mjuka, bekväma, stretchiga och framförallt riktigt snygga!

Behöver du inspo? Ja men läs vidare! Här nedan listar vi våra favoriter.

Addera extra mysfaktor

Myskläder i sammetsmaterial är helt rätt tycker vi. Sammet som är mjukt och mysigt men som också adderar det där lilla extra! En lite lyxigare look att stila med på morgonens första möte.

Spana bara in denna Tröja från Pink Soda Sport med smidig kvartsdragkedja och matchande Träningsbyxor. Stilrent och snyggt!
Eller denna hoodie från Fila med dessa matchande Fila Pin Tuck Träningsbyxor. En rosa dröm som dessutom är exklusiv hos JD.

Pink Soda Sport, myskläder, Fila, sammet

Glöm inte att lägga in lite extra tid i kalendern efter mötet för att svara på alla frågor om vart du har köpt dina kläder från!

Spana in mer från Pink Soda Sport här och från Fila här.

Klassiska myskläder

Om inte sammet är din grej, utan du vill hålla det mer klassiskt, så kika hit! Vi har alternativ för dig med.

Spana in detta set från Ellesse i en snygg mintgrön färg. Med den croppade skärningen på hoodien skapar det en snygg figur. Addera de matchande byxorna så håller du stilen på alla chilla dagar.

Vill du hålla dig extra mysig? Då passar detta set från adidas Originals perfekt. Hoodien har en lös passform för en modern, oversized look. Matcha med tillhörande träningsbyxor.

Kommer bli svårt att ta på sig något annat när man väl satt på sig något utav dessa set…

Ellesse, Myskläder, adidas Originals

Klicka här för att kolla in allt från Ellesse, det finns flera modeller i regnbågens alla färger för att passa allas stil.

adidas Originals har även de ett brett utbud av myskläder, klicka här för att spana in hela utbudet.

Mys-måsten

Något man aldrig kan få för mycket av är snygga T-shirts. Vi på JD har en mängd olika T-Shirts, långärmat som kortärmat. Mixa material, färger och märken. Spana in denna från adidas Originals, även den är exklusiv hos JD. Då håller du dig både snygg och unik!

Och glöm nu inte fossingarna! Visst, strumpor i all ära men fötterna förtjänar också lite extra mys. Kolla bara på dessa tofflor från UGG. En lyxig mix mellan toffla och sandal. Som att gå på moln!

Kolla in allt från UGG här.

UGG, adidas originals, myskläder

Känner du dig inspirerad? Då återstår bara en sista sak, men kanske också det svåraste – att välja ut exakt vad man vill ha…

Klicka här för att spana in allt vi har inom myskläder!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article