jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 14, 2021

Gjorda för träning: Nike sport-BH:ar & tights

Nike är här för att ge dig en extra push – oavsett om du har hållit i din träningsrutin de senaste månaderna eller om din motivation har nått botten.

Det är dags att fokusera och jobba på din fitness! Letar du efter nya träningskläder? Nike’s got you covered! Vi tipsar om plaggen som ingen gymoutfit är komplett utan – läs vidare och bli inspirerad!

Nike, Sport-BH

Här för att stötta dig!

Nike har precis släppt en mängd olika sport-BH:ar. De olika stilarna erbjuder olika grader av stöd, och det kan vara svårt att välja den perfekta modellen för just dig. Därför har vi skapat en BH-guide!

I vår BH-guide från Nike hittar du modeller med lätt, medel och hög support. Spana in allt från sport-BH:n Indy till Alpha – varje BH är designad för olika grader av intensitet. För promenader, yoga och pilates är sport-BH:n Indy det perfekta valet. Den ger lätt stöd och maximal komfort.

Letar du efter medelhög support? Då är sport-BH:n Nike Swoosh vad du behöver! När det kommer till intensiva träningspass som HIIT och löpning är Alpha Sporth-BH din bästa vän. De erbjuder maximal komfort och stöd så att du kan fokusera på din träning.

Det kan vara stärkande att hitta rätt sport-BH! Nikes modeller ger både komfort och en snygg stil som boostar ditt självförtroende. De gör dig redo för allt som dagen har att erbjuda.

Vill du hitta den perfekta sport-BH:n? Gå till BH-guiden på vår Nike-sida nu.

Nike, Sport-BH, tights

Obehindrad rörelseförmåga

Hos oss hittar du inte bara sport-BH:ar från Nike utan även flera, snygga tights. Nike har bekväma modeller för både träning och löpning som ser till att du alltid presterar på topp.

Ikoniska One Tights har fått en uppdatering! Training One 2.0 Tights kommer i två modeller – en med  längre och en med kortare ben. Dessutom är de designade för att klara av ALLT: Från chillade dagar på soffan till tunga träningspass. Du kommer bokstavligen vilja ha på dig dessa tights varje dag. Materialet är dessutom både svettavvisande och täckande.

Sugen på mer? Shoppa alla sport-BH:ar och tights från Nike här. Vi garanterar att det kommer att öka din motivation!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article