jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | april 15, 2021

En ny era av Air: Air Max Genome

Nike strävar alltid mot innovation, säsong efter säsong. Vi ser det i allt från deras fräscha teknologi och nya stilar, till uppdaterade, ikoniska silhuetter från förr – Nike levererar alltid något STORT.

Under Air Max-månaden mars, lanserade Nike sin senaste Air Max-sneaker: Air Max Genome. Nu har dessa ikoniska sneakers äntligen landat hos JD!

Vill du veta mer? Läs vidare!

Nike Air Max Genome, sneakers

En ny generation

Air Max Genome är ett fräscht, nytt tillskott till den legendariska Air Max-kollektionen. Denna modell är inspirerad av tidigt 2000-tal och har en retrostil med en modern, sportinspirerad twist. Visste du att Genome först blev döpt till DNA? Namnet Genome kom precis innan lanseringen och är benämningen för ett komplett set av DNA!

Dessa sneakers har en ovandel som kombinerar mesh- och syntetpaneler i en sömlös design. Detaljerna vid mellanfoten ger designen en extra dimension, medan det vadderade, låga ankelpartiet håller dig stylish och comfy.

Nike Air Max Genome, sneakers

Air Max Genome är Nikes första sneaker, designad för vardagligt bruk, som är utrustad med prestationshöjande Air-dämpning. Skon vilar på en heltäckande Air-enhet som är gjord specifikt för löpning. Detta ger maximal komfort som varar hela dagen lång.

Yttersulan är dessutom gjord av Nikes återvunna Grind-gummi och har ett greppande våffelmönster som är inspirerat av Free Run-familjen. Som pricken över i:et är Nikes legendariska Swoosh placerad på sidorna.

Nike Air Max Genome, sneakers

Add some Air

Air Max Genome passar till precis allt – till shorts, träningsbyxor, mjukisar och mycket mer. Denna fräscha modell finns nu hos JD Sports för herr, dam och juniorer i tre olika färgkombinationer.

Vill du kliva ut i en ny era av Air? Spana in Nike Air Max Genome-kollektionen nu!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article