jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 23, 2021

Nike: Your First Move

I din underklädeslåda är det extra viktigt med stil och komfort, eller hur? Det är nu löst, och allt tack vare Nike!

Med deras senaste underklädeskampanj ‘Your First Move’ så tar den ikoniska Swooshen ditt underklädes-game till nästa nivå. Kollektionen är designad för att passa alla, och riktar ett extra öga till idrottaren inom oss. Oavsett om du är på kontoret, ute på stan eller slår ett nytt personbästa på gymmet, så håller Nikes nya underkläder dig säker och bekväm.

Nike underwear, Your first move

Vardagliga nödvändigheter

Nike vet att vad du väljer att sätta på dig på kroppen kan vara till stor hjälp under dagen, och vad är det första du sätter på dig? Jo, underkläder. Om du är i rullning med att bygga en ny och fräsch garderob, så behöver ditt första steg vara att hitta de ultimata underkläderna. För att comfort is key! (Och vem är för upptagen för att vara bekväm?)

Vi har sett de på Manchester Uniteds forward, Marcus Rashford (@marcusrashford) och Amerikanska fotbollsspelaren, Sergino Dest (@sgd_2). Så vi kan med säkerhet konstatera att Nikes underkläder passar perfekt under träningen, inför matchen och ja, alltid!

För att se till att du ska kunna röra dig fritt och bekvämt under hela dagen, så har man använt sig utav ett stretchigt och flexibelt material. Man adderar även Nikes svettavvisande Dri-FIT-teknologi för att hålla dig torr och bekväm, oavsett aktivitet. Det spelar ingen roll om du är ny på gymmet eller en riktigt träningsguru, du kan vinka hejdå till synliga svettfläckar.

Nike underwear, Your first move

Your first move är din Go-To Comf’

Med sin tighta, omfamnande passform är dessa underkläder perfekta att ha under byxor och shorts. De sitter perfekt över höfterna, med en något lägre midja och en benlängd som slutar mitt över låret.

Nike underwear, Your first move

Spana in det stora utbudet av olika modeller, inklusive boxershorts i massvis av färger redan idag. De säljs även i 3-pack! Nikes underklädeskollektion, Your First Move är definitivt något att bunkra upp på.

Så vad väntar du på? In och köööööp här!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article