PUMA x Dua Lipa

Girl… den ultimata kollektionen har just landat! PUMA är tillbaka och släpper nytt i samarbete med allas Queen of pop, Dua Lipa.

Du läste rätt! PUMA och Dua Lipa har slagit sig samman för sin första collab tillsammans. Kollektionen går under namnet ‘Flutur’, vilket är det albanska ordet för fjäril. Droppet säljs i begränsad upplaga och består av både tishor och sneakers som en teaser för hela kollektionen som släpps 2022! 🦋

Dua Lipa i vit t-shirt och svarta byxor

Flexa Dua Lipas stil

Okej, korten på bordet. Dua Lipa är alltså modell, låtskrivare OCH artist som levererat tunga låtar i 7 år. GOALS. Med låtar som Be the One, IDGAF, New Rules och Levitating har hon musiksatt allt från våra träningspass till utekvällar och kompishäng.

Vi är inte bara besatta av Dua Lipas musik, utan också av hennes stil! Oavsett om det gäller streetwear eller hennes outfits på scen så är Dua alltid on point. En riktig stilikon helt enkelt 🔥

PUMA Mayze Flutur med blommor i bakgrunden och Dua Lipa med PUMA-kläder

’Flutur’

PUMA x Dua Lipa har tillsammans byggt ‘Flutur’ med inspiration från 90-talet, och fokus ligger på vardagsfavoriter som lätt kan kombineras. Varje plagg är noggrant skapat av PUMA utifrån popstjärnans vision och idé.

Redan nu får vi ta del av Slim T-shirt, en mjuk och bekväm klassiker som finns tillgänglig i både vit och svart design. Den kortärmade tishan har rund krage och en ny ikonisk logga som symboliserar samarbetet mellan PUMA och Dua Lipa. Den nya loggan består av en kombination av Duas namn och PUMA:s legendariska Formstrip, som tillsammans ser ut som en skimrande fjäril.

”Fjärilar är mer än bara vackra varelser för mig. De symboliserar så mycket, som förändring, hopp och metamorfos. Det senaste året har fjärilen verkligen fått stor betydelse och symbolik för mig.”

– Dua Lipa

Men vilken outfit är fulländad utan ett par fräscha kicks? Nu kan du snöra på dig Duas design med PUMA Mayze Flutur, en platåsko i helsvart colorway som passar till både jeans, mjukisbyxor och tights. Med andra ord ett måste i skosamlingen.

svarta skor PUMA Mayze Flutur och Dua Lipa med vita och svarta PUMA-kläder

Är du också såld? Shoppa de första delarna av PUMA x Dua Lipa-kollektionen Flutur redan idag. Och glöm inte att hålla utkik efter lanseringen av hela kollektionen på våra sociala medier 👀

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

MODE l Editor

Sommarmode 2022 - årets hetaste trender!

SOMMARTIDER HEJ HEJ, SOMMARTIDER ...

-->

MODE l Editor

Hoodrich levererar en ny damkollektion

Varumärket som vi alla väntat på...

-->

MODE l Editor

Retro refresh från Juicy Couture -

Juicy Couture har varit varumärket...

-->

MODE l Editor

6 färgglada outfits till påsk

Did someone say PÅSK? Många kan n...

-->

MODE l Editor

Vårmode 2022: de största streetwear-trenderna!

Våren är snart här och vi har ha...

-->

MODE l Editor

Hoodrich 2022

Sugen på att level up din off duty...

-->