jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 9, 2021

Retrostil från Juicy Couture

90-talet ringde… Juicy Couture är back in biz och deras ikoniska kläder i velour med strassdetaljer är hetare än någonsin! Nu släpper Juicy en drös med nya must-haves för hösten och vintern. Har du saknat att sporta velourbyxor med matchande hoodies? Det löser vi på JD ❤️

två personer I inomhusmiljö som bär varsin juicy couture-träningsoverall

Dunderikon under 00-talet

Alla 90-talister minns när Juicy Couture tog världen med storm under 00-talet. Märket fick ikonstatus efter att stjärnor som Paris Hilton och Beyoncé reppat deras strassbeklädda tracksuit i velour. Jajamen, du vet EXAKT vilken vi pratar om.

Om vi spolar framåt till nutid så är den legendariska tracksuiten äntligen tillbaka, som del av en stor kollektion som fångar Juicys glammiga anda. Vi. Får. Inte. Nog. 

Märket har noggrant gått igenom arkivet och lanserar nu uppgraderade varianter av de populäraste och mest älskade plaggen från tidigare kollektioner. Loungewear är fortfarande en  grundpelare i garderoben när vi spenderar så mycket tid hemma, så Juicys mysiga tracksuits, tishor och underkläder kunde inte vara mer rätt i tiden!

två bilder på en mörkhårig person i svarta juicy couture-kläder i inomhusmiljö bredvid en växt

@jeanetabuena

Juicy Couture på influencers

Vi har styrt ett samarbete med en av instas snyggaste ladies för att visa hur du bäst flexar några av Juicys senaste looks. Jeane Tabuena reppar märket med en sleek helsvart outfit som består av en ribbad bralette, mysig hoodie och mjukisbyxor med edge. Statement-looken är kirrad! ✅

Vill du också rocka en retro-outfit? Spana då in senaste nytt från Juicy Couture. Om du läsa mer om Juicy och deras ikoniska stilar kan du göra det här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article