jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | juli 23, 2021

Så hittar du den perfekta ryggsäcken för skolstarten

Augusti närmar sig med stormsteg och det betyder att skolstarten står runt hörnet för många. Oavsett om du har ett barn som ska tillbaka till lågstadiet, du själv ska börja högstadiet eller om universitetstiden snart startar, betyder det att det är dags att inhandla allt material. Vi på JD hjälper dig med dig viktigaste: ryggsäcken!

Vi har allt för alla typer av studenter. Behöver du något för alla dina böcker? Eller kanske för laptopen? Eller letar du efter något som du kan bära med dig alla dina snacks i? No judgement – det är viktigt att hålla energin på topp. Fortsätt läsa och få våra bästa tips på hur du väljer en ryggsäck som passar dig.

Herschel Ryggsäck
adidas ryggsäck

Prio ett: Utrymme

Det viktigaste när det kommer till ryggsäckar är såklart att du ska ha plats för alla dina prylar – från mobilen och pennor till böcker och mappar. De flesta ryggsäckarna, nu för tiden, inkluderar en smidig ficka till din laptop. Detta är nästan ett måste för alla. Om du inte alltid bär med dig din laptop är fickan även perfekt för papper, mappar eller andra saker som du vill hålla separat.

Sidfickor är också en smidig tillgång som låter dig bära med dig vattenflaskor och annat som du vill ha lättillgängligt. Glöm dessutom inte bort innerfickorna för att organisera dina saker på ett enkelt sätt. Där kan du till exempel kan förvara plånbok, nycklar och mobil. Denna ryggsäck som du kan se nedan från Jordan kommer dessutom med ett matchande pennskrin. Perfekt för skolstarten!

Jordan Ryggsäck
herschel ryggsäck

Shoppa alla ryggsäckar från Jordan eller Herschel.

Det praktiska

En ryggsäck ska såklart vara enkel och smidig att bära med sig. Förutom det vill vi även att den ska vara händig i olika situationer – är den lika bekväm 20 minuter på cykeln till föreläsningen som under en turisttripp i Sydamerika? Vi vill inte behöva ha olika ryggsäckar till alla olika aktiviteter!

Något som du vill tänka på är att väskan ska vara bekväm att bära. Håll därför extra koll på materialet. Under Armour har till exempel svettavvisande HeatGear-teknologi i vissa av sina väskor, vilket håller dig torr och comfy i alla lägen. Behöver du en ryggsäck som klarar av väder och vind? Spana då in denna vattentåliga ryggsäck från The North Face.

Under Armour Ryggsäck
The North Face ryggsäck

Shoppa alla ryggsäckar från Under Armour eller The North Face.

Design!

Sist men inte minst – the looks! Vi på JD lägger såklart även vikt vid en snygg stil. Vi har ryggsäckar och väskor från de största varumärkena: Alltså något för alla smaker. Letar du efter en diskret, klassisk väska? Eller kanske något med mönster eller en färgglad look? Vi har det du letar efter! Spana in alla våra väskor här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article