jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | september 21, 2022

Sno Hoodrich-stilen från Snoochie Shy

Historiedags! Innan vi dyker in i Hoodrichs nyheter slänger vi ett öga bakåt och zoomar in på maj. Då lanserades märkets damkollektion äntligen hos JD, och vi fick gotta oss i streetredo tracksuits, set och mycket mer.
Nu är Hoodrich tillbaka med en rykande färsk kollektion för alla ladies. Även denna gång i samarbete med Snoochie Shy (@snoochieshy), som visar exakt var skåpet ska stå 💁‍♀️

En person med mörkt hår som bär en grå tröja
En person i ljusgråa kläder från Hoodrich

POV: Din garderob behöver fräschas upp

Ny årstid betyder ny garderob, och Hoodrichs nya kollektion är fylld till bredden med fräsch streetstil som håller dig varm när löven byter färg och luften blir krispig.

 

Matchande set har varit på tapeten ett tag, och blir bara mer och mer populärt. Hoodrichs nya kollektion är därför spot on, med drösvis av snygga kombos av hoodies och sweatpants. Tracksuits funkar oavsett årstid och ger en stilren streetstil som också är sjukt bekväm.
JA TACK ✋

 

Det senaste droppet innehåller även godbitar som tishor och leggings – kort och gott allt du behöver för att chilla på hemmaplan, hit the streets och allt däremellan.

En person med mörka Hoodrich-kläder
Inzoomad bild på en svart tröja med Hoodrich-loggor

Sno stilen från Snoochie Shy

Snoochie Shy har många strängar på sin gitarr och jobbar hårt som programledare i både radio och TV men också som modell och DJ. Nu kan hon även lägga till “professionell Hoodrich-bärare” på CV:t. Prestigefyllt!

 

Vill du också uppdatera garderoben (och CV:t) med något nytt?
Spana in hela kollektionen och sno stilen rakkkkt av här.

More Articles Like This

SKOR | mars 24, 2023

Nike Air Max Day

MODE | februari 24, 2023

Juicy Coutures historia

Next Article

SKOR | december 6, 2022

Höstmode 2022