Heja Sverige! Bortatröjorna är här

Äntligen är det dags! Fotbollssäsongen är igång och VM-kvalet startade starkt i torsdags när Sverige slog Georgien med 1-0. Dessutom ser vi fram emot när EM  går igång på riktigt i juni!

Det har florerat massor av spännande nyheter kring det svenska landslaget. Både Marcus Berg och Andreas Granqvist flaggade under VM 2018 att det kunde vara den sista matchen de spelade för det svenska landslaget. Trots detta är de båda med i årets trupp för VM-kvalet!

Alexander Isak, Fotboll, Svenska landslaget, Sverige

Zlatans återkomst

Den kanske absolut största nyheten, som förmodligen ingen har missat, är att Zlatan Ibrahimović spelar i svenska färger för första gången sedan 2016.

Tillsammans med skickliga spelare som Alexander Isak, Victor Lindelöf och Dejan Kulusevski har Sverige riktig starpower i sin trupp i år.

Isak och Kulusevski är nog Sveriges snabbast växande talanger just nu, medan Lindelöf är vår absolut största spelare efter Zlatan.

Ibra själv benämner sin comeback som ”The return of the God” och även Janne Andersson ser positivt på Zlatans retur i landslaget. Inte minst på grund av hans erfarenhet. Vi håller tummarna för att kungen inom svensk fotboll leder Sverige mot både ett spännande EM och VM! Matchen mot Georgien var en stark start när Zlatan spelade fram en assist till Viktor Claesson.

Sveriges bortatröjor

Mikael Lustig, Fotboll, Svenska landslaget, Sverige

Nu har dessutom årets bortatröjor från adidas släppts och du hittar dem såklart hos oss på JD Sports. Reppa landslaget framför tv:n på ett ikoniskt sätt eller ta med lite blågul stil till planen nästa träning. Du hittar dem här.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

MODE l Editor

Nyhet: BOSS barnkollektion

Ett skepp kommer lastat med premium...

-->

MODE l Editor

Höstens trender 2021

Det doftar regn och du kan ÄNTLIGE...

-->

MODE l Editor

Tips från influencers: Sommarmode

Sommar, sommar och sol! Det är ver...

-->

MODE l Editor

Så hittar du den perfekta ryggsäcken för skolstarten

Augusti närmar sig med stormsteg o...

-->

MODE l Editor

JD Summer Edition: Looks att bära på stranden

Det är dags för andra delen av v...

-->

MODE l Editor

REA: Topperbjudanden

Äntligen är sommaren HÄR och det...

-->