jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | april 9, 2021

Top picks: Hoodies & tröjor

Regn, sol, snö – ja, april är minst sagt en månad med humörsvängningar. Med alla dessa väder följer också frågan: Vad ska jag ha på mig? Det perfekta svaret är hoodies och långärmade tröjor! Du kan använda dem som ett extra lager under vårjackan, eller helt enkelt skippa jackan när solen börjar titta fram. Dessutom är det både bekvämt och snyggt – hoodies och sweatshirts passar helt enkelt för varje tillfälle och outfit.

Sixth June, Nike, Tröjor

Fortsätt läs och spana in våra tips för vårens snyggaste outfit. Vi har looks for både dam och herr!

Hoodies och tröjor för honom

Gym King, adidas Originals

adidas Originals fixar streetlooken med denna ID96 Crew Sweatshirt. Det är faktiskt ett hett tips att spana in hela ID96-kollektionen för den som letar efter en bekväm och snygg stil! Denna retroinspirerade tröja är gjord i en mjuk bomullsblandning som håller dig comfy hela dagen lång. Dessutom hittar du den bara hos JD.

Även Gym King vet hur man levererar streetredo stil! Denna svarta och grå Fade Hoodie är gjord i ett stickat polyestermaterial. Dessutom inkluderar den en dragkedja – perfekt för de varmare dagarna när du vill kunna öppna upp men fortfarande hålla armarna varma. Vet du vad? Även denna hoodie hittar du bara hos JD Sports!

Nike, Hoodrich

Nike levererar återigen unik stil! Denna Hybrid Crew Sweatshirt passar perfekt till både ett par jeans och till träningsbyxor. Eller varför inte matcha med ett par shorts när sommaren närmar sig? Tröjan är gjord i en mjuk bomullsblandning och kombinerar street med komfort.

Sist men inte minst har vi denna Rosco Sweatshirt från Hoodrich. Detta är ett märke som har växt i popularitet nyligen, och det med rätta! Denna tröja ger dig en unik look som är svår att missa.

Har du sett något du gillar eller åtminstone fått lite inspo? Spana in alla hoodies och tröjor för herrar här.

Hoodies och tröjor för henne

Nicce, SikSilk, Tröjor, hoodies

Denna hoodie från Nicce är en ljuv pastelldröm som ger oss vårkänslor ända ner i tårna! Sätt lite mysig färg på din outfit och bär den tillsammans med jeans. Eller varför inte para ihop hoodien med ett par matchande mjukisbyxor för ultimat komfort?

Letar du efter en mer edgy look ska du definitivt spana in denna Cargo Tröja från SikSilk. Den croppade passformen och den SikSilk-märkta fållen ger oss ikoniska streetvibbar. Dessutom passar tröjan till allt från träningbyxor och shorts, till en snygg kjol.

Juicy, Juicy Couture, Sixth June, Tröjor, hoodies

Är du på jakt efter en retroinspirerad stil är kanske Juicy Coutures Diamante Logo Hoodie mer din stil. Fixa ett helt set för den ultimata 2000-talslooken! Strassen på bröstet skapar en lyxig touch som inte kan beskrivas som något annat än ikonisk. Är du intresserad av mer Juicy Couture? Läs vidare här.

Sixth June avrundar våra tips, och det gör dem starkt! Denna Limited Edition Crew Sweatshirt skapar en unik look med attityd. Fållen kommer dessutom med ett dragsnöre som låter dig justera passformen. Hur drömmig är inte denna? Vi vill ha 10 stycken nu, tack!

Spana in alla hoodies och tröjor för damer här!

Pssst! Du har väl inte missat att JD Sports har en app? Läs mer om alla förmåner och om hur du laddar ner den här.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article