jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | april 13, 2021

Exklusiv Raffle: Nike Dunk

Med tidigare lanseringar i bagaget, så är Nike tillbaka ännu en gång och bjuder på fler fräscha Dunks! De lanseras officiellt den 16 april 2021, och kommer i två sprillans nya färger – exklusivt för damerna.

Som alltid, när en ny Dunk lanseras så förutspår vi att dessa sneakers kommer att sälja slut snabbare än blixten. Så, för att bespara dig en hel del stress så ger vi nu alla våra JDX-medlemmar chansen att kunna signa upp sig på ett par sneakers innan själva lanseringsdagen i vår exklusiva raffle!

Läs vidare för att få reda på hur du går tillväga…

Exklusiv raffle, Nike Dunk

Fräscha färger

Skorna släpptes ursprungligen 1985 och snabbspolar vi till nutid ser vi att de behåller sin ursprungliga retrodesign. Under januari månad gjorde Dunk comeback och adderade ytterliggare fler sneakers i sitt historiska arv, denna gång såg vi ett nytt släpp med deras originalfärger som blev riktigt populär.  

Det kommande släppet innehåller både en hög och låg variant. Ovandelen på sneakern är gjord i premiumläder och mellansulan vilar på mjukt skum för ett lätt, fjädrande steg både på och utanför planen. Precis som alltid, så pryds dessa legendariska sneakers med den klassika swoosh-loggan på sidan av skon.

Exklusiv raffle, Nike Dunk

Delta nu

Denna raffle är exklusiv för alla våra JDX-medlemmar och ger dig chansen att lägga vantarna på den låga varianten White/Photon Dust och den höga high White/Dark Sulfur innan alla andra. Visst låter det bra? Få mer information om JDX-raffles här.

Deltagare måste vara anmälda till den vår raffle senast klockan 11.59 den 15 april 2021.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article