Träningskläder för utomhusträning

New year, new me brukar det ju heta och vi är nog många som har tänkt ta tag i träningen under det nya året. Med de nya restriktionerna har utomhusträning blivit ett allt mer populärt alternativ till gymmen. Dessutom finns det flera fördelar med att träna ute. Att bege sig ut och lapa upp solen under det mörkare halvåret ger energi och är bra för den mentala hälsan och att bara vistas i naturen ger en liknande effekt på stress.

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Under Armour

Därför listar vi här några tips på kläder som håller dig varm när du beger dig ut i spåren, skogen eller tar dig till utomhusgymmet. Läs vidare för att få lite fit-inspo! Alla redo? Nu kör vi!

Träningskläder för herrar

Under vintern och tidig vår är det viktigt att jobba med lager på lager så du inte blir nedkyld under träningen. Nike levererar flera alternativ för ytterlager! Spana in denna Aerolayer Running Jacka som är utrustad med Aeroloft-teknologi. Denna är både värmande och ventilerande – dessutom har jackan en vattenavstötande finish som gör den perfekt för alla väder.

Eller varför inte testa denna Nike Training Hybrid Väst när det börjar gå mot lite varmare tider? Västen använder sig av värmande Nike Therma-teknologi och även den är gjord i ett vattenresistent material.

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Nike

Ytterlager för överkroppen = check! Låt oss kolla på lite byxor. Tränar du i minusgrader är det viktigt att inte missa understället. Varför inte komplettera med ett par träningsbyxor från Under Armour? Båda byxorna är gjorda i ett bekvämt polyestermaterial. Vanish Träningsbyxor är dessutom vattenresistenta och använder sig av fyrvägsstretch för att du ska kunna röra dig obehindrat.

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Under Armour

Sist men inte minst – tröjorna! Nikes Academy Winter Träningströja är designad för att du ska kunna hålla värmen när du tränar under de kallare månaderna. Den är gjord i en polyesterblandning med vattenavstötande vaddering över bröstet som ser till att du är varm och torr under träningspasset.

Nike Element 3.0 Tröja är i sin tur perfekt som ett baslager men går lika bra att använda separat när temperaturerna börjar öka lite igen. Den använder sig av svettavvisande Dri-FIT-teknologi och har även hål för tummarna vid ärmsluten, vilket skapar en säker passform.

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Nike

Spana in alla träningskläder för herrar här.

Träningskläder för damer

Layer up med en värmande väst under nästa springtur! Denna Coldgear Reactor Väst från Under Armour är gjord med vattenavstötande UA Storm-teknologi och värmande ColdGear-vaddering. Dessutom har västen en reflekterande Under Armour-logga som gör att du syns i mörkret.

Nikes Running Aerolayer Väst är i sin tur gjord i ett vattenresistent material med värmande Aerolayer-teknologi. Den höga kragen skyddar samtidigt lite extra mot kylan. Båda alternativen är perfekta för träning i kyligare väder.

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Under Armour, Nike

Vi säger samma sak här som för killarna! Se till att dra på dig ett underställ om du ska ge dig ut i minusgrader. Komplettera sedan setet med Nike Academy Träningsbyxor som är gjorda i ett mjukt polyestermaterial. Dessutom är byxorna utrustade med svettavvisande Dri-FIT-teknologi som ser till att du är torr genom hela träningen.

För utomhusträning i lite varmare väder rekommenderar vi dessa Branded Waistband Tights från Under Armour. Även de är utrustade med svettavvisande teknologi och på låret sitter en reflekterande Under Armour-logga som gör det lättare att se dig i mörkret. Perfekta träningskläder för utomhusmiljö!

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Under Armour, Nike

Sist men inte minst har vi tröjorna! Dessa träningströjor från Pink Soda Sport och Under Armour är båda utrustade med en hög krage och dragkedja som skyddar extra mot väder och vind. Pink Soda Sports Vista Träningströja inkluderar dessutom hål för tummarna vid ärmsluten för en säker passform.

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Under Armour, Pink Soda Sport

Shoppa alla träningkläder för damer här.

Accessoaren: Pricken över i:et

Missa inte händerna när du ger dig ut och tränar! Under kyliga dagar är det viktigt att se till att både händer och fötter är ordentligt varma. Spana in Nikes Accelerate Running Handskar för damer. De är gjorda i ett lätt material, utrustat med svettavvisande Dri-FIT-teknologi. Dessutom är de touch screen-kompatibla vilket gör det enkelt att välja rätt låt under löprundan!

För herrar har vi Nikes Transform Running Handskar som är gjorda i ett vattentätt och vindresistent material. De är även utrustade med reflekterande detaljer som gör att du syns ordentligt i mörkret.

Uteträning, Utomhusträning, Träningskläder, Under Armour, Nike

Du hittar alla accessoarer här.

Krossa träningspasset

Hur känns det nu? Redo för nästa springtur i skogen? Spana in alla träningskläder hos JD Sports här och gear up inför träningen. Vi har allt för dig som älskar att röra på dig – vare sig du föredrar att svettas inomhus eller utomhus. Shoppa nu!

Influencer i headern är @adamagouda.

Dela

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

MODE l Editor

Beyoncé x adidas: IVY PARK ‘ICY PARK’

Har du väntat lika ivrigt som vi, ...

-->

MODE l Editor

Ny kollektion med Gym King har landat

Tjejer, träningskläder är alltid...

-->

MODE l Editor

Juicy Couture - Den återkommande trenden

Retro-looken har varit inne under e...

-->

MODE l Editor

Februari Top Picks - Nike edition

Sitter du fast i inspirationen i va...

-->

MODE l Editor

JD Sports listar årets 5 största trender!

Året som kändes som att det aldri...

-->

MODE l Editor

Myskläder: För henne

Nu för tiden när allas vardag sty...

-->