jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | februari 1, 2022

Matcha skorna med din partner!

Alla hjärtans dag börjar närma sig, och vad skulle vara bättre än att fira genom att matcha skorna med din partner?
Spana in våra bästa tips på hur du kan matcha dina skor med din partner eller hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till din valentine eller galentine!

Samma modell

Är du och din partner en perfect match? Gå all in och reppa samma modell på era fötter!

Nike Air Force 1

Denna sko är perfekt då den går att matcha på flera olika sätt. Antingen kan ni köra på den klassiska vita skon, välja olika färger, eller ta samma för en identisk look!Hitta din favoritkombination av Nike Air Force 1 sneakers för dig och din partner.

Nike skor herr utomhus grå miljö
Kvinna i nike skor sittandes i mjukis set

PUMA

Är ni redo för att ta nästa steg i er relation? Prova då att matcha både modell och material! Spana in PUMAs mockaskor och kom överens med din partner om vilken ni vill reppa för att få era skor att gå hand i hand.

Man i röd tracksuit utomhus i puma skor
Man i svart tracksuit med puma skor

Samma märke – olika modeller

Vill ni behålla era egna stilar, men samtidigt matcha? Reppa ert favoritmärke tillsammans, men i olika modeller!

Fila-skor

Är ni båda Fila-fans? Men du gillar Disruptor och din partner föredrar Teratach? Ingen fara! Fila erbjuder massvis med skor i olika modeller, vilket gör det till ett perfekt märke att matcha med din partner, oavsett vad ni har för preferenser.

Kvinna med vit fila sko i handen
Man i tracksuit med vita fila skor utomhus

adidas-skor

Kör på en vintagelook tillsammans i ett par adidas Ozweego och ZX 750. Av alla adidas Originals är Ozweego- och ZX-modellerna de som är mest retro. Skorna är väldigt bekväma och passar perfekt till en alla hjärtans dag-dejt.

Kvinna i grå outfit sittandes med ett par vita adidas skor
Man i grönt med ett par gröna adidas skor

Samma färg

Visa tydligt för världen att det är ni som gäller genom att ha samma färg på skorna!

Röda skor

Varför inte matcha varandra med ett varsitt par röda skor? Perfekt till alla hjärtans dag. Här kan du hitta JDs röda herrskor och damskor.

två bilder på röda skor, ett par Cardi B sneakers och ett par adidas Gazelle

Vita skor

Kör ni hellre på en mer neutral look och vill reppa klassiska vita skor tillsammans? Här kan du hitta de perfekta vita herrskorna och damskorna att matcha.

två bilder på vita skor, ett par adidas mid sneakers och ett par lacoste

Opposites attract

Era olikheter är det som gör att ni kompletterar varandra! Samma sak gäller även för era skor. Du gillar adidas, och din partner gillar Nike. Du älskar Vans, och din partner älskar Converse. Matcha därför genom era olikheter istället!

Skateskor

Bara för att ni föredrar olika märken, behöver ni inte begränsas när det kommer till att matcha. Både Vans och Converse erbjuder skor i samma stil, och passar perfekt för par som tycker olika. Välj vilken av dem ni föredrar och reppa ett varsitt par tillsammans.

Hitta dina favoriter bland våra Vans och Converse på JDs hemsida.

Svarta converse i luften
Svartvita vans på golvet

Sportiga skor

Lutar ni mer åt det sportiga hållet, kan ni även köra på Nike och adidas. Ni behöver inte längre diskutera och kan nu matcha Nike Air Max 270 med adidas ZX 2K Boost. Vilken väljer du, Air Max 270 eller ZX 2K Boost?

Kvinna med sportiga nike air max 270 skor och en kaffe i sängen
Adidas skor med svart bakgrund

Matcha skorna med din partner i ett par valentines day-skor

Vill du gå helhjärtat in för att matcha med din partner? Kör på dessa Converse All Star 1970s High Valentines Day skor för en komplett look!

matcha skorna med ett par vita converse 1970 hi valentine’s day skor

Känner du dig redo att matcha skorna med din partner? På JDs hemsida kan du hitta allt du behöver för att matcha både skor, kläder och accessoarer med din partner, både inför alla hjärtans dag samt alla andra dagar på året!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article