jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | maj 25, 2021

Vans: Make Your Own Way

Om det är en sneaker som är ett säkert kort i allas vår- och sommargarderob, så är det Vans Old Skool! Inför denna säsong så har Vans använt sig utav sina fem finalister från sin tävling ’Musicians Wanted’ för att visa upp deras unika Old Skool-stil!

Läs vidare och få reda på allt om dessa fem finalister, samt spana in det allra senaste från Vans!

‘Musicians Wanted’

Under 2020 så lanserade Vans sin ’Musicians Wanted’-tävling globalt för första gången. Med stora namn som Vans globala musikambassadör och Grammy-vinnare, Anderson .Paak, Nilüfer Yanya, J.I.D och Bohan Phoenix sittandes i jurypanelen. Över 4000 artister sökte in till tävlingen för att visa alla vad just de går för.

Vinnaren blev artisten JoeJas, född i Atlanta men är numera bosatt i London där han satsar på sin karriär inom rap. Nu visar JoeJas och fyra andra finalister upp sin unika historia i Vans senaste kampanj: Make Your Own Way. Varumärket vill lyfta fram kreativa talanger med unika uttryck och det är precis vad JoeJas, Nikaa, NTT, YGGL och Duck Baleno har gjort.

Vans Old Skool, Make Your Own Way

Vans Old Skool Style

Old Skool är en av Vans mest ikoniska silhuetter. Och även den första sneakern från Vans som reppar den legendariska Sidestripe som vi alla så väl känner till. Den har varit en riktig klassiker redan från start. I den senaste kampanjen kan vi se artisterna snöra på sig tidlösa colourways som du kan bära säsong efter säsong.

Vill du kliva ut i en ikonsik stil? Shoppa Vans Old Skool och allt det senaste från Vans nu!

Pssst..! Du har väl inte missat att vi har en app? Klicka in här och få reda på allt du behöver veta.

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article