jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | mars 22, 2023

Vårens modetrender 2023

“Vad trist att snön smälter”, sa ingen någonsin. Vi har i alla fall lämnat tankarna om vintermode bakom oss. Nu är det i stället dags att vakna upp ur dvalan, njuta av plusgraderna och fokusera på vad vårens modetrender har att erbjuda, häng med! 

Statement-plagg som sätter tonen

Tack och lov fortsätter baggy-trenden även i år och vi är all for it! Inte bara för Rihannas sanslöst häftiga outfit på Super Bowl, utan för att det är så förbaskat bekvämt och att man kan sätta sig ner utan att behöva knäppa upp gylfen. 

En färgstark vår är allt vi vill ha just nu! I vanlig ordning tar varmare toner över vardagen, så varför inte satsa på en oversized T-shirt från Hoodrich? Den kombineras som bäst med neutrala färger och har en enkel design som kompletterar den dominanta gula färgen, hur snygg? Tishan kan köpas exklusivt hos JD Sports! 

Lite för extrem för din smak? Ingen stress! Vita plagg funkar till det mesta och bland säsongens hetaste hittar vi en hoodie från Nike. Den här godingen är märkt med den klassiska Nike Futura-loggan på bröstet och har en extraficka på ärmen, ett måste i varje garderob!

Besök hemsidan för att se mer från Nike! 

 
 

Tidlösa favoriter

Vi älskar att se människor ta moderisker, som när UK-rapparen Central Cee dök upp i en tracksuit på British Fashion Awards 2022. Nog för att han till en början fick ta emot en del kritik på diverse sociala medier, men tack vare honom öppnade så småningom fler människor upp ögonen för streetwear. 

Borde det inte vara olagligt att inte äga en tracksuit? Faktumet att ett lyxmärke som Gucci så sent som i fjol samarbetade med adidas för att ta fram nya modeller säger väldigt mycket om hur trendigt det är. Ge din stil ett lyft i år med en tracksuit från adidas, en klassisk design som aldrig går ur tiden. 

Förresten, har vi nämnt att vi älskar athleisure? Jo tack, femtioelva gånger. Framförallt älskar vi att det är mindre fokus på kroppsideal och mer på komfort och stil, en tiopoängare till trend! Ett av våra favoritmärken inom athleisure har på sista tiden varit Juicy Couture, vi kan inte få nog av deras kollektion. Om du är ett fan av velour så rekommenderar vi att du checkar in de här läckra brallorna, och ifall beige inte passar dig så finns det en hel drös med andra alternativ på hemsidan! 

 
 

Har du inte fått tillräckligt med inspiration? Hoppa in på hemsidan för att se mer av vårens modetrender från JD Sports

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article