jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | februari 25, 2022

Vårmode 2022: de största streetwear-trenderna!

Våren är snart här och vi har har listat de hetaste trenderna inom streetwear! Vårens trender 2022 är en mix av gammalt och nytt. Samtidigt som kläderna blir allt mer moderna och tekniska, blir de även mer vintage-inspirerade. 

Är komfort en prio för dig? Då kommer du att älska vårens trendigaste kläder. Nu är det dags att rocka cargobyxor, vindjackor, västar och fleecekläder.

Här kommer våra tips hur du kan flexa en modern retrostil i vår!

De största streetwear-trenderna!

Cargobyxor är tillbaka!

Du hörde rätt! Cargobyxor är de ultimata streetbyxorna, då de både är tuffa och praktiska. Byxorna finns i flera olika modeller och passar perfekt både ute på stan eller hemma på soffan.

Tidigare har utbudet av cargobyxor varit begränsat men nu finns de i flera olika färger, material och passformer. Kombinera ett par cargobyxor med en hoodie, crop top eller T-shirt och avsluta med en väst för en komplett streetlook.

Man och kvinna i cargobyxor

Spana in JDs utbud av cargobyxor här!

Tuffa till din stil med en väst

Västen är det perfekta plagget att fullända streetstilen med. De trendigaste västarna är utility-inspirerade och gjorda i vattenresistenta material. Västen är en långsiktig investering då den går att använda vid flera årstider. Layer up under vintern och håll dig varm i en vadderad väst, eller ta din våroutfit till nästa nivå och dra på dig en tunn väst över din tröja.

Man och Kvinna i västar

Handla en väst till våren här!

Fluffig fleece

Mjuk, fluffig och varm! Fleecetrenden passar perfekt i Sverige där värmen inte alltid kommer tidigt och fleeceplagg är ett mysigt alternativ både under vintern och våren.

Hos JD hittar du fleeceprodukter i alla olika former och färger. Maxa komforten med en skön fleecetröja och ta chillstilen till en ny nivå! 

Man och kvinna i fleece

Gör dig redo för våren och spana in våra fleeceprodukter här!

Vindjacka

Vindjackan, som blev poppis i höstas, är fortfarande lika het och ett säkert kort för dig som vill ha en stabil stil. Den är avslappnad, bekväm och praktisk och går att få både i en retro eller modern design. Jackan fyller flera funktioner och passar perfekt för dig som har en aktiv livsstil.

Man och kvinna i vindjackor

Hitta våra fetaste vindjackor här!

Den preppiga skolstilen

Fixa en välvårdad retrolook och låt dig inspireras av skoluniformen i vår. Preppystilen passar lika bra till padel- och tennismatchen som den gör ute på stan. Matcha en pikétröja med ett par jeans, eller en tenniskjol med en collegetröja, så är du good to go.

Preppy Pikétröjor Man och Kvinna

Spana in våra kläder från Fred Perry och Lacoste för en perfekt preppy stil!

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article