jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | juli 9, 2021

3 trendiga sommarsneakers

Kära sommaren, kan du inte stanna för alltid? Som man njuter och njuter av denna ljuva värme och dess långa, ljusa dagar. Helst vill man gå klädd så svalt som möjligt men man vill ju ändå behålla stilen.

Speciellt på fötterna, eller hur?

Vi har listat tre riktiga 10-poängare som är perfekta nu under sommaren. Så fortsätt läs, tjejer!

Nike Air Max 270:

Spana in dessa fina, klassiska sneakers från Nike! Med sin lätta textilovandel passar den perfekt nu i värmen. Skon vilar på en fjädrande mellansula i skum och den synlig Air-enheten i hälen ger dig ett lätt och bekvämt steg. Dessa skor passar perfekt till vardags som på gymmet! Varför inte köpa två par så har du till varje tillfälle?

Sommarsneakers, Nike Air Max 270

Spana in hela kollektionen här, finns i flera drömmiga färger!

Vans Old Skool Platform:

Vans går aldrig ur tiden. Dessa skateskor passar utmärkt hela året om, men är extra fräscha att snöra på sig nu på sommaren. Ovandelen i canvas känns luftig och lätt! Med den högre sulan kommer du dessutom upp några centimeter och kliver garanterat ut med ultimat stil. Matcha dina sommarsneakers tillsammans med en söt klänning eller ett par ljusa jeans och du är good-to-go!

Sommarsneakers, Vans Old Skool

Spana in alla våra Vans Old Skool här!

Converse All Star Hi:

Hoppa på den återkommande trenden! Ett säkert och tidlöst kort för sommarens bravader är ett par nya Converse. Finns i oändligt många färger att välja emellan så du kommer garanterat hitta ett par som passar just dig. Även här ser vi en luftig ovandel i canvas-material som håller dig sval. Den randiga mellansulan som är synonymt med Converse, tar din stil till nya höjder.

Sommarsneakers, Converse All Star

Spana in alla våra Converse All Star här. Missa även inte platform-varianten om du vill kliva ut i sommarsneakers med lite attityd. De sätter garanterat pricken över i:et på din outfit!

Behöver du mer sommarinpso? Spana in vår sommarserie mellan våra nordiska länder, här kan du läsa om sommarens hetaste sommartrender och här kan du kika på hur du blir snyggast på stranden.

Du har väl inte heller missat att vi har en app? Fylld med smarta och smidiga funktioner. Läs vår guide här och ladda ner den själv idag vettja!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article