jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

MODE | december 8, 2022

Bekväma outfits för vintern

Det kyler på utanför fönstret och värmeljusen sätter stämningen när det blir mörkt cirka en kvart efter att solen gått upp. Mysets högtid är här, och du har mest lust att hoppa i ett par sköna mjukisbyxor och slappa framför en bra film. Vi på JD har laddat upp med våra bästa tips på bekväma outfits från de största streetmärkena ☕🍪

Bring the heat med röda kläder

Den röda färgen är tillbaka på trendhimlen. Rött ger en energiboost till hjärnan, och det tar vi tacksamt emot på slaskiga vinterdagar. Uppgradera din off duty-look med en röd tröja eller brallor, eller stick ut från mängden med en helröd outfit från topp till tå.

adidas Originals har som vanligt fingret på trendpulsen, och levererar en mysig hoodie och träningsbyxor i stark röd färg. Hoodrich är inne på samma spår och har skapat en röd tracksuit, med dolda fickor på insidan av låret och ärmen.

en person i röd adidas hoodie och byxor
en person i röda kläder från hoodrich

Hoodie och byxor från adidas Originals | Hoodie och byxor från Hoodrich


Ultimat komfort

Mjuka och lätta material som velour och fleece är ett säkert kort när man vill maxa komforten – och det förtjänar du.

Med en beige fleecetröja från Sonneti håller du dig varm oavsett om du ska cykla till universitetet eller vänta på bussen till jobbet. Juicy couture är istället tillbaka med en ny uppsättning av deras ikoniska velourdress, som sätter lyxig vibe på fredagsmyset.

en person i fluffig fleecetröja från sonneti
en person i blå juicy couture velour outfit

Fleecetröja från Sonneti | Hoodie och byxor från Juicy Couture

Läs mer: Senaste kollektionen från Juicy Couture


Jordnära färger

I inlägget om höstens trender kunde vi se att jordnära toner dominerade på färgfronten. Trenden håller i sig även under vintern, nu även med inslag av olika naturmönster.

Sporta ett matchande set med kamouflagemönster från The North Face så är du hemma. Om det inte är din stil kan du köra en mer minimalistisk approach med bekväma outfits från Pink Soda Sport. Vad sägs om en hoodie och mjukisbyxor i en varm brunbeige ton?

en person i svart och grå kamouflagemönstrad outfit
plus size hoodie och byxor i brun design

Hoodie och byxor från The North Face | Hoodie och byxor från Pink Soda Sport


Nike Tech Fleece

Nikes Tech Fleece-kollektion är en älskad klassiker, och vi förstår verkligen varför. Det patenterade materialet är svettavvisande och värmer gott trots sin lätta vikt, och har mjukt och gosigt foder på insidan. Med flera praktiska fickor har du alltid koll på mobilen, plånkan och nycklarna.

För herr rekommenderar vi en grön hoodie med matchande byxor i dämpade toner. För dam har vi istället valt ut en helsvart kombo som ger en stilren look.

bekväma outfits för vintern
en person som bär svart nike tech fleece

Hoodie och byxor från Nike | Hoodie och byxor från Nike


Flexa loggan

It’s all about the logo, baby. Sätt premiumvibe på outfiten med välkända loggor och mönster från dina favoritmärken ✨

Outfiten från Hoodrich har loggor på både bröstet, ryggen, huvan och benen. På så sätt är det omöjligt att missa vilket märke du reppar 💁 Lyxklassikern Emporio Armani EA7 har även de en rad olika plagg som displayar märkets ikoniska logga, t.ex. mjukisbyxor och hoodies.

en person i mörkblå hoodie och byxor från hoodrich
en person i svart tracksuit från emporio armani ea7

Hoodie och byxor från Hoodrich | Tracksuit från Emporio Armani EA7

Läs mer: Årets populäraste vinterjacka


Oversized loungewear

Säg sayonara till åtsittande byxor och halloj till lösa brallor med vida ben. De är både trendiga, bekväma att bära och – inte att förglömma – snygga! Check på alla tre punkter, kanoners. 

adidas svarta träningsbyxor för herr är gjorda i återvunnet material, och perfekta för en weekend i horisontalläge på soffan. Till alla ladies där ute har vi valt en oversized hoodie och mjukisbyxor från Nike. Hoodien har justerbar huva och en stor känguruficka, perfekt för en snabb vända till affären.

ett par svarta byxor och vita skor
en person i svart hoodie och byxor från nike

Byxor från adidas | Hoodie och byxor från Nike


Sugen på att maxa myset med nya bekväma outfits för vintern? Spana in vårt loungewear!

Förlåt, vad sa du? Att det vore fint att ha julklapparna klara i god tid och slippa knapra tabletter mot magkatarr sista veckan innan jul? Ja jo, du har en poäng. Scrolla runt bland våra julklappstips och kirra presenter till både lillan, morfar och svågern i ett svep.

More Articles Like This

MODE | februari 13, 2024

Make moves med Mercier

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

MODE | oktober 9, 2023

Höstens fetaste jackor

MODE | september 22, 2023

On the move med Mercier

Next Article