jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | december 15, 2022

Topp 5 virala UGGs på TikTok

 

Ingen har väl missat att TikTok idag används till mer än bara underhållning? Tänkte väl det. Majoriteten av oss tillbringar säkerligen ett par timmar i veckan på sociala medier, därför är det kanske inte jättekonstigt att trender börjar just där😅

Att UGG-trenden skulle komma tillbaka var inte direkt otippat, de är ju trots allt som att gå runt med två gosedjur som kramar om fötterna, solklar favorit för vintern! Så, spänn fast er ordentligt för vi har nämligen förberett en lista på de UGGs som trendar mest på TikTok just nu. Men glöm inte att kika vidare på vår hemsida efter att ni har läst klart!

 

UGG Tasman

På första plats med galna 32 miljoner visningar via sin hashtag hittar vi Tasman-modellen. De påminner mest om inomhustofflor, men har en praktisk design och en hög yttersula vilket gör det enkelt att använda dem utomhus också. Bekväma tofflor som går att använda nästintill överallt tackar vi absolut inte nej till.

@klubera11

I’m about to have a collection of all the colors lol 😆 #uggs #uggslippers #ugg #uggtasman

♬ origineel geluid – Krista Ros

Vinterhalvåret är tiden då det är extra viktigt att värma fossingarna och då passar Tasmans utmärkt, se bara till att sätta på er tjocka strumpor också. Tofflorna kommer i varma höstfärger som beige och brun, samt att de har en ovandel gjord i mocka och insida i fårskinn som är så mjukt att man bara vill bo i det!

UGGs kombineras oftast med loungewear eller athleisure, men funkar även med andra sköna outfits så klart. Tips: Testa dem med en oversized hoodie, leggings och höga strumpor.

   

I och med den höga efterfrågan kan det vara så att vissa storlekar och modeller inte finns tillgängliga i vårt sortiment just nu, så håll ett öga på vår hemsida och Instagram där vi håller er uppdaterade.

 

UGG Mini

Kanske den produkt på listan som flest av oss känner igen från äldre kollektioner. Det finns olika varianter av den här legendariska modellen och JD har dem i brun och svart färg, så vi hoppas att ni ska hitta något som passar er i smaken.

@_withsarah

Ugg mini boots 🥹 unboxing and try on!! Perfect fall or winter boot, so comfortable and warm not to mention insanely cute @UGG® #ugg #uggs #uggminis #cozy #comfortable #uggminiunboxing #uggseason #uggsboots #uggboots #amazonboots #amazonstyle #fallboots #fallboots2022 #amazonfashion #ugglife #uggstyle

♬ original sound – Sarah Lapierre
 

I tillägg har vi Ultra-Mini. Med inspiration hämtad från traditionella australiska skor har de det diagonala skaftet som nästan har en symbolisk knytning till UGG idag, och i övrigt har de precis som originalet en minimalistisk look.

En sak till, de här stövlarna har nästan 20 miljoner visningar på TikTok🤯

 

UGG Platform

En annan otrolig design som vi bara dör för är UGG Platform, som har strax över en halv miljon visningar på TikTok! De är tillverkade med en mellansula som är ungefär tre gånger så hög som den klassiska modellen, och har en ögla på fram- och baksidan som gör dem enklare att ta på och av, samt en insida i fårskinn.

 

UGG Funkette

Sedan UGG kom tillbaka till rampljuset har de återigen satt sin prägel på modevärlden med ny design. Funkette är ett bra exempel på det, och vi älskar dem! 😍 Främre delen av tofflorna har en ovandel gjord i mjuk mocka och fårskinn som håller dig varm, medan bakre delen består av ett band som ser till att de sitter där de ska.

 

De vilar på en hög platåsula som gör det enklare att kombinera dem med bootcuts. Om de ska användas med eller utan strumpor är helt upp dig, båda funkar.

 

UGG Drizlita

Visst är det svårt att välja rätt pjucks när väderprognosen visar åska, solsken, snöstorm och regn på en och samma dag? Fear not! Drizlita är det perfekta alternativet.

 

Det syntetiska materialet på utsidan är vattenavvisande, medan insidan innehåller värmande fårskinn och en mjuk EVA-mellansula. Med andra ord, det optimala valet för oförutsägbara regnskurar eller snökaos. I jämförelse med traditionella gummistövlar är de mer robusta och stabila, vilket gör dem enklare att traska runt i. Drizlita finns i olivgrön och svart färg, med UGG-loggan runt om.

   

Besök hemsidan för att kika vidare, och kanske klicka hem dina favoriter! Och glöm inte att spela in en TikTok-video!!🎉

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article