jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | maj 3, 2022

adidas NMD R1 V3: En techy streetklassiker

adidas Originals har finjusterat sitt recept på feta streetpjucks och resultatet har landat. Håll dig på säkert avstånd så du inte bränner dig när vi presenterar de rykande färska adidas NMD R1 V3! 🔥

one person in white t-shirt and blue jeans and white adidas NMD R1 V3, and a pair of black sneakers

EV3R_CHANGING_VIS1ON

adi fortsätter tänka utanför boxen och pusha gränser. Med ett öga på skisserna och det andra sneglandes mot framtiden har de uppgraderat den moderna klassikern NMD R1 och levererar nu en upphottad variant som går i linje med märkets nytänkande anda.

a person wearing black clothes and adidas NMD R1 V3 sneakers

V3 har precis som tidigare varianter de klassiska NMD-detaljerna i syntet och en stötdämpande Boost-mellansula som ger ett mjukt steg när du slajdar ut på gatan. Nytt för den här modellen är den semi-transparenta ovandelen som är gjord av 50% återvunnet material!

ALT TEXT

adidas NMD R1 V3

Det här är skon för dig som vill maxa stilen men inte tumma på komforten. Dojjorna har nämligen skapats med inspiration från träningsskor, och har en futuristisk och techy stil som ligger helt rätt i tiden. Med vadderat ankelparti och mjuk innersula är NMD R1 V3 en dröm för fossingarna och en grym bas när du preppar för nästa urban adventure.

a person wearing a white T-shirt, blue velour pants and adidas NMD R1 V3 sneakers

@mathiasguss

Skorna landar i både dam-, herr- och juniorstorlekar i en rad olika färger. Sporta den svarta varianten med en svart tracksuit eller mörka jeans för en clean vardagsoutfit, eller kirra en sleek look med vita skor, ljusa jeans och en vit tisha.

Den brännheta kollektionen från adidas Originals hittar du här!

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article