jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SKOR | september 6, 2022

4 populära Nike sneakers

Är det dags att fräscha upp vardagslooken med nya skor? Det är minst sagt en DJUNGEL man måste navigera i, så vi har samlat fyra par populära Nike sneakers som är heta precis just nu. Vi tar oss en titt!

Nike Air Force 1 React

En av världens mest kända streetikoner har fått en uppgradering. Låt oss presentera Nike Air Force 1 React! Ovandelen är uppdelad i två, med en främre del i lyxigt läder som bryts av med mesh på den bakre halvan. Kontrasten mellan de två delarna i kombination med de förstärkta TPU-detaljerna ger en dramatisk look som sätter edge på streetstilen. Fossingarna hålls fräscha med hjälp av ventilerande perforering vid tårna.

 

Under ovandelen hittar vi en stadig React-mellansula med stötdämpande Air-enhet. De vita tonerna ger dig en dojja som funkar i alla lägen, och som grädden på moset har skorna broderade Nike-loggor både vid hälen och framfoten.

Ett par vita Nike Air Force 1 React
närbild på ett par vita skor

Nike Air Max Terrascape

Gillar du lugnet i naturen lika mycket som storstadspulsen? Say no more fam. Terrascape är en upphottad variant av Air Max 90 och skapad för dig som gärna tar en tur off-road men ogärna stukar fötterna.

 

Den ventilerande meshovandelen har stöttande syntetdetaljer och vilar på en mjuk mellansula i Crater-skum. GIVETVIS ackompanjerad av Air-stötdämpning som ger en comfy känsla utan att tynga ner. Öglor vid hälen och plösen gör dojjan enkel att ta på och av, och en genomskinlig Grind-yttersula sätter modern edge på kalaset. Summa summarum: ett säkert kort i såväl terräng som på stan.

Ett par svarta och vita Nike Air Max Terrascape
Ett par svarta och vita Nike skor

Nike Air Max 90

Föreställ dig följande: en diskret outfit på jobbet. En stormönstrad maxiklänning. En retrolook med blommig skjorta instoppad i jeans. En sleek tracksuit. Den gemensamma nämnaren? Vita Nike Air Max 90 såklart. Klassikern som går som tåget år ut och år in funkar till exakt alla outfits.

 

Den låga modellen skapades för att representera den musik och konst som dominerade på 90-talet, när kultur var en viktig del av individens identitet. Med en ovandel i både textil, läder och syntet, synlig Air-stötdämpning och en yttersula med greppande våffelmönster är AM90 en modern klassiker som ständigt är aktuell.

 

Läs mer: De bästa Nike Air Max-modellerna

Ett par gråa Nike Air Max 90
närbild på ett par gråa Nike sneakers

Nike Air Max 95

En sko som representerar människokroppen? Jojomensan, du läste rätt. Nike Air Max 95 har designats med inspiration från den mänskliga anatomin och 90-talets löparestetik. De vågformade detaljerna på sidan påminner om musklernas flexibla rörelser och representerar styrka, medan den chunky mellansulan med flera Air-enheter är skornas ryggrad.

 

Med en blandning av svart, grått och orange får du en energisk look som ger skjuts i steget. Läderdetaljer, dubbel stötdämpning och vadderat ankelparti sätter i sin tur löparvibe på outfiten, vilket gör skorna till en perfekt kombo av streetstil och komfort.

 

Fler feta Nike sneakers hittar du i vanlig ordning på JD:s hemsida.

Ett par svarta och gråa Nike Air Max 95
Ett par svarta och gråa Nike skor

More Articles Like This

SKOR | januari 10, 2024

2024: dags att move big!

Next Article